GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Συνήγορος Ξηρού: "Ο Χριστόδουλος λέει ό,τι λέει όλη η Ελλάδα"

Με δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ, ο δικηγόρος του Χ. Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης τοποθετήθηκε σχετικά με την εμφάνιση του κα...

Με δηλώσεις του στο κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΙ, ο δικηγόρος του Χ. Ξηρού, Φραγκίσκος Ραγκούσης τοποθετήθηκε σχετικά με την εμφάνιση του καταδικασμένου τρομοκράτη.
"Επιβεβαιώνω ότι το φωνητικό και η προκήρυξη είναι γνήσια, είναι μέσα στο πνεύμα του και στις συζητήσεις που είχαμε κάνει κατά καιρούς", είπε ο ίδιος. Και συμπλήρωσε:
"Δεν μπορώ να ερμηνεύσω μια προκήρυξη ούτε να δώσω λύσεις σε θέματα που με βάζουν σε προβληματισμούς, όπως το αν θα τον υποστηρίξω από εδώ και πέρα σε περίπτωση που σκοτώσει ξανά. Είμαι δικηγόρος και μου ζητάνε να αποκηρύξω τον Χ. Ξηρό και να καταδικάσω όσα θέλει να κάνει τα οποία δεν τα ξέρουμε ακόμα. Μιλάω με αγανάκτηση.
Ο Χ. Ξηρός λέει ότι λέει όλη η Ελλάδα. Και όσα χρησιμοποιούνται και μέσα στο Κοινοβούλιο. Γιατί δεν έχει δικαίωμα να μιλάει κι εκείνος;
Όποιος είναι δολοφόνος δεν μπορεί να μιλήσει για τίποτα στη ζωή του; Δεν καταλαβαίνω τι γίνεται. Ο Χ. Ξηρός έφυγε για τους δικούς του λόγους και τις αξιακές επιλογές του. Δεν έχει καμία σχέση με το τι πιστεύει ο ΣΥΡΙΖΑ και το πώς το αντιμετωπίζει η ΝΔ.
Με την ανακοίνωση του δεν βλέπω αιματοκυλίσματα. Βλέπω άνοιγμα προς πολλές δυνάμεις. Δεν θέλει να τρομοκρατήσει τις μάζες. Ποιος θα τρομοκρατηθεί με όσα λέει ο Χριστόδουλος; Πιστεύω ότι το μήνυμα απευθύνεται σε άλλους".
Σχετικά με τον Σάββα Ξηρό ανέφερε: "Ο πολυτραυματισμένος Σάββας Ξηρός δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στη φυλακή".

Δικηγόρος Χριστόδουλου Ξηρού από CDemo83

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση