GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαιώνει για Πέρες η Βιγιαρεάλ

Την ώρα που απομένουν οι ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ, ο Ολυμπιακός ολοκληρ...

Την ώρα που απομένουν οι ανακοινώσεις για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Μήτρογλου στη Φούλαμ, ο Ολυμπιακός ολοκληρώνει τα τυπικά της απόκτησης του Νέλσον Βαλντές και βρίσκεται μια ανάσα από τον Ερνάν Πέρες.

Σύμφωνα με τη «Marca», η διοίκηση της Βιγιαρεάλ επιβεβαιώνει τις επαφές με τον Ολυμπιακό για τον 24χρονο εξτρέμ, αλλά όχι και πως υπάρχει ήδη συμφωνία. Αυτή πάντως αναμένεται-σύμφωνα με το ρεπορτάζ αλλά και τα ισπανικά ΜΜΕ-να επιτευχθεί μέσα στη μέρα και λέγεται πως θα είναι της τάξεως των 2,5 εκατ. ευρώ, με τον Παραγουανό άσο να έρχεται στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Ο Ερνάν Πέρες αποτελεί επιλογή του Μίτσελ-όπως και ο Βαλντές-για την αντικατάσταση του Βλάντιμιρ Βάις και με τις προσθήκες των δύο Παραγουανών αναμένονται να ολοκληρωθούν οι χειμερινές μεταγραφές των «ερυθρόλευκων» (είχαν προηγηθεί Πελέ και Μαρκάνο).

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση