GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΓΑΔΑ για Ίμια: «Ναι» στις συγκεντρώσεις, «μπλόκο» στις πορείες

Επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις, αλλά όχι και οι πορείες το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με απόφαση του Γενικο...


Επιτρέπονται οι συγκεντρώσεις, αλλά όχι και οι πορείες το απόγευμα του Σαββάτου στο κέντρο της Αθήνας, σύμφωνα με απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής.
Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, «ανακοινώνεται ότι με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, οι συγκεντρώσεις που θα πραγματοποιηθούν αύριο Σάββατο 1-2-2014 στο Μνημείο Ιμίων (πλατεία Ρηγίλλης), στην πλατεία Συντάγματος και στα Προπύλαια του Πανεπιστημίου Αθηνών, δε θα επιτραπεί να εξελιχθούν περαιτέρω σε πορείες, για λόγους δημόσιας ασφάλειας. Διευκρινίζεται ότι η παραπάνω απόφαση δεν θίγει το δικαίωμα της συγκέντρωσης».
Υπενθυμίζεται πως το Σάββατο η Χρυσή Αυγή έχει προγραμματίσει συγκέντρωση στις 19.00 στο Μνημείο Ιμίων στη λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, στο ύψος της Ρηγίλλης.
Παράλληλα, αύριο για τις 18.00 στο Σύνταγμα έχει προγραμματιστεί αντιφασιστικό συλλαλητήριο.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση