GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Φαβορί για τον τίτλο η Μάντσεστερ Σίτι»

Το «πακέτο» που χρειάζεται για να στεφθεί και πάλι πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τον Τιμ Σέργουντ. Ο προπο...


Το «πακέτο» που χρειάζεται για να στεφθεί και πάλι πρωταθλήτρια Αγγλίας έχει η Μάντσεστερ Σίτι σύμφωνα με τον Τιμ Σέργουντ.
Ο προπονητής της Τότεναμ έχρησε τους «πολίτες» το φαβορί για τον τίτλο, καθώς η συνταγή αποτέλεσμα-θέαμα μέχρι στιγμής είναι άκρως αποτελεσματική.
«Παίξαμε κόντρα στους πρωταθλητές , χωρίς απάντηση κατά την άποψή μου. Δυστυχώς για όποιον παίζει εναντίον τους, δεν σκοράρουν απλά ένα και σταματάνε, συνεχίζουν. Εάν κάποιος πρόκειται να κερδίσει το πρωτάθλημα, θέλεις μία ομάδα σαν αυτή να το κάνει, επειδή προσφέρει θέαμα», δήλωσε αρχικά και συμπλήρωσε:
«Δεν είναι ωραίο για τον αντίπαλο προπονητή, πιστέψτε με. Αλλά έτσι πρέπει να παίζεται το ποδόσφαιρο κατά την άποψή μου. Πρέπει να το κερδίσουν, το έχουν κάνει στο παρελθόν, αλλά η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι οι πρωταθλητές τώρα. Αυτά τα παιδιά είναι σε διαφορετικό επίπεδο, από οποιονδήποτε στο πρωτάθλημα».
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση