GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μιχαλολιάκος: Δεν εμπιστεύομαι τους ομοφυλόφιλους στο δημόσιο βίο!

Αίσθηση προκαλούν δηλώσεις του δημάρχου Πειραιά για τους ομοφυλόφιλους στον Αlpha 989, με αφορμή σχετική διαμαρτυρία στον αγιασμό των υδά...

Αίσθηση προκαλούν δηλώσεις του δημάρχου Πειραιά για τους ομοφυλόφιλους στον Αlpha 989, με αφορμή σχετική διαμαρτυρία στον αγιασμό των υδάτων, με αφορμή παλαιότερες δηλώσεις του Μητροπολίτη Σεραφείμ.
"Αναγνωρίζω το δικαίωμα κάποιου να είναι ομοφυλόφιλος, αλλά δεν τον θέλω στο περιβάλλον μου και δεν τον εμπιστεύομαι στο δημόσιο βίο", είπε ο Βασίλης Μιχαλολιάκος.

4 σχόλια

  1. Μπούτζουκας Τηλέμαχος8 Ιαν 2014, 2:09:00 π.μ.

    Βρε βρε...και το ΕΝΑ ευρώ ανά συνταγή; το ΕΚΑΣ τον ανάπηρων του 67% η αυξήσει τον φάρμακων τους από 10% σε 25%; ΚΑΛΟΣ ΛΑΓΟΣ Ο ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΟΣ άλλα θα πρέπει να ξέρει ΌΤΙ τα γεννοσημα φάρμακα σε ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ έχουν κόστος 10 με 15% ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ 60% του προτύπου που έχουν στην ΕΛΛΆΔΑ .... Αυτά για τους κάλους και τίμιους δημοσιοκαφρους που σας πιπιλίζουν το μυαλό με τον ΞΗΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΛΩΡΟ..

    Όσο φτωχότεροι γινόμαστε, όσο πιο απεγνωσμένους μας κάνουν τόσο πιο εύκολα χειραγωγήσιμοι είμαστε. Τόσο πιο εύκολα ελέγξιμοι. Για ένα τρακοσάρι ευρώ κι ένα ένσημο λειψό.

    Το 2014 ετοιμάζονται να μας εξαϋλώσουν. Οι μεταρρυθμίσεις τους είναι ομαδικές εκτελέσεις μας.

    Η μόνη μεταρρύθμιση που θα μας σώσει είναι αυτή που μπορούμε να κάνουμε εμείς. Να τους εξαφανίσουμε από την πολιτική ζωή του τόπου για να σταματήσει η εξάπλωση της νόσου. Οι άνθρωποι αυτοί μας μολύνουν. Είναι ένας ιός που κατασπαράζει την αξιοπρέπειά μας ας τους κόψουμε τα χεράκια τους που μας προσφέρουν ένα ψίχουλο έναντι της σιωπής μας.

    Ας τους μεταρρυθμίσουμε τώρα. Με μια κλωτσιά στα τροφαντά κωλομέρια τους....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μπούτζουκας Τηλέμαχος8 Ιαν 2014, 2:51:00 π.μ.

    Μερικές φορές αναρωτιέμαι αν τον κόσμο κυβερνούν κάποιοι έξυπνοι που μας δουλεύουν ή κάποιοι ηλίθιοι που μιλάνε σοβαρά.

    Μαρκ Τουαίην

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εμείς δεν εμπιστευόμαστε για τον δημόσιο βίο τους πολιτικούς απατεώνες όπως ο φίλος σου ο Σαμαράς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να και οι διακρισεις με βαση το σεξουαλικο προσανατολισμο απο εναν πολιτικο ταγο, απο εναν Δήμαρχο και ας ειναι οποιαδηποτε τετοια διακριση απολυτως καταδικαστεα με βαση νομους και εγκυκλιους.Οι προσωπικες αποψεις ειναι σεβαστες ,οχι ομως τετοιου ειδους και μαλιστα απο απο ανθρωπο της διοικησης . Καποιος να τραβηξει το αυτι στο συγκεκριμενο κυριο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση