GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Η Μπιλμπάο είναι φανταστική»

Την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχτηκε σε δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ατλέτικο Μαδρίτης (1-2), ο Ντιέγκο Σιμ...


Την ομάδα του Ερνέστο Βαλβέρδε παραδέχτηκε σε δηλώσεις του, μετά το παιχνίδι Αθλέτικ Μπιλμπάο-Ατλέτικο Μαδρίτης (1-2), ο Ντιέγκο Σιμεόνε. Όπως ανέφερε, η αντίπαλός του έχει καταπληκτική ομάδα, αλλά και πως κατάφεραν να νικήσουν σε ένα δύσκολο γήπεδο.
«Παίξαμε εναντίον μιας μεγάλης αντιπάλου. Η Αθλέτικ Μπιλμπάο έχει καταπληκτική ομάδα», τόνισε αρχικά ο τεχνικός της Ατλέτικο και πρόσθεσε:
«Μπορώ να πω πως τα πρώτο μισάωρο είχαμε τον έλεγχο του γηπέδου, αλλά όχι την μπάλα και είχαμε και μια καλή ευκαιρία με τον Ντιέγκο Κόστα, που ήταν ένας προς έναν με τον τερματοφύλακα, μόλις μετά από πέντε λεπτά από την έναρξη του παιχνιδιού».
Ο 43χρονος Αργεντινός συμπλήρωσε: «Επίσης, υπήρξε και μια ευκαιρία του Ραούλ Γκαρσία, αλλά τα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου η Αθλέτικ είχε καλές ευκαιρίες» και κατέληξε:
«Στο δεύτερο ημίχρονο αρχίσαμε πολύ δυνατά και καλά, τότε βάλαμε ένα γκολ το οποίο μας έδωσε περισσότερη αυτοπεποίθηση και δύναμη. Κερδίσαμε ένα παιχνίδι σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο».
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση