GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κομισιόν καλωσορίζει τις μεταρρυθμίσεις

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλωσόρισε τα σχέδια του Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, για σημαντικές περικοπές στις δημόσιες δαπάνες και για οικον...


Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή καλωσόρισε τα σχέδια του Προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, για σημαντικές περικοπές στις δημόσιες δαπάνες και για οικονομικές μεταρρυθμίσεις που εξήγγειλε λέγοντας ότι ευθυγραμμίζονται με τις συστάσεις τις Κομισιόν.
Οι στόχοι του Ολάντ είναι συνεπείς με τις συστάσεις που κάναμε πέρυσι, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου της Κομισιόν, Ολιβιέ Μπαγί.
Πρόσθεσε ότι τα μέτρα θα ενισχύσουν την ανταγωνιστικότητα των γαλλικών επιχειρήσεωνκαι θα ευνοήσουν την ανάπτυξη και την απασχόληση στη χώρα.
Η Κομισιόν, είπε, θα αναλύσει προσεκτικά τα στοιχεία. Σημειώνεται ότι χθες ο Φρανσουά Ολάντ ανακοίνωσε την πρόθεσή του να μειώσει τις δημόσιες δαπάνες κατά δισ. ευρώ και να αναμορφώσει την αγορά εργασίας.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση