GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σαμαρά τα γραμμάτια που έχεις υπογράψει δεν τα έχεις ξοφλήσει;

του Κώστα Βουκελάτου. Θυμάμαι σε άλλες εποχές όταν ένας Υπουργός έκανε μία, δύο άστοχες ενέργειες που επηρέαζαν τον ελληνικό λαό ο...


του Κώστα Βουκελάτου.

Θυμάμαι σε άλλες εποχές όταν ένας Υπουργός έκανε μία, δύο άστοχες ενέργειες που επηρέαζαν τον ελληνικό λαό ο ηγέτης του κόμματος η ο Πρωθυπουργός έκανε κυριλέ έναν ανασχηματισμό και πήγαινε σπίτι του ο...
ανεπαρκής αν και θα έπρεπε λόγω ανεπάρκειας να διαγραφεί και από την πολιτική γενικότερα αλλιώς δεν θα τους είχαμε ακόμα και σήμερα.

Δεν φέρνω το παράδειγμα Άδωνι γιατί η επιστήμη σηκώνει τα χέρια να μην πω και τα πόδια ψηλά και θα έπρεπε και ο Σαμαράς σηκώσει έστω τα πόδια για να κλωτσήσει διώχνοντας τον όχι μόνο από Υπουργό αλλά και από την χώρα γιατί μόνο κακό προσφέρει σε ότι κάνει και ότι λέει. Το παράδειγμα όμως Στουρνάρα και της ομάδας του δεν είναι κάτι που ήξερες απλά είναι από αυτά που λέμε δεν ήξερες δεν ρώταγες!!! Τα βλέπεις και αναρωτιόμαστε όλοι γιατί δεν μπορείς να ασχοληθείς; Τα λάθη του είναι αλλεπάλληλα και επηρεάζουν άμεσα και καθημερινά τον ελληνικό λαό, εσύ Σαμαρά που είσαι; Δεν θέλεις να δεις γιατί σε συμφέρει να μην βλέπεις φαίνεται.

Ότι κάνει ο Στουρνάρας και το επιτελείο του είναι αποδεδειγμένα στο πόδι (βλέπε πετρέλαιο ένα χρόνο τώρα) και πρόχειρο αρκεί να εισπράξει (και να μπορούσε να εισπράξει), ότι κάνει είναι πρόχειρο και στο πόδι και ποτέ δεν είχε αποτέλεσμα εκτός από το να υποβιβάζει καθημερινά το βοιωτικό επίπεδο των ελλήνων. Ότι κάνει το team της καταστροφής είναι μόνο προς όφελος των Γερμανών και κανενός άλλου, ούτε καν προς όφελος της πολιτικής καριέρας του Σαμαρά γιατί τον ελληνικό λαό τον έχει χεσμένο. Και φυσικά το περίεργο είναι ότι δεν ιδρώνει το αυτί του Σαμαρά ούτε για τις τοκογλυφίες που έχει πλασάρει ο Στουρνάρας, ούτε και για τις απειλές και τις ποινές που έχει διατάξει την δικαιοσύνη μέσο των νομοσχεδίων να επιβάλει σε οφειλέτες έλληνες πολίτες που υποφέρουν.

Φυσικά όχι επενδύσεις δεν πρόκειται να έρθουν στην χώρα ούτε ανάπτυξη με τέτοια φορολογία και τέτοιο κυνηγητό από έναν τέτοιου είδους τοκογλύφο όπως ο Στουρνάρας. Αυτή η συμπεριφορά Στουρνάρα με την παθητική στάση Σαμαρά προκαλεί πολλά ερωτηματικά σε όλους τους έλληνες που προσπαθούν να επιβιώσουν από την αντικοινωνική πολιτική του Στουρνάρα. Πρόσφατη βλακεία ανίκανων και ανεπαρκών που έχουν πλημμυρίσει το ΥΠ.ΟΙΚ. υπό της διαταγές του Στουρνάρα είναι οι αποδείξεις. Το τι ακούσαμε αυτές τις τελευταίες ημέρες για το θέμα των αποδείξεων είναι τραγικό, το πώς πλασάρανε τις βλακείες για να κόβονται οι αποδείξεις στην μέση είναι τραγικό και το τραγικό είναι ότι μια ομάδα ανεπαρκών και ανίκανων οικονομολόγων καθορίζουν το πόσο φτωχούς θα μας κάνουν εκτελώντας εντολές άλλων. Σήμερα μετά από το κράξιμο και τον διασυρμό της ομάδας Στουρνάρα για ακόμα μία πολλοστή φορά, όσα ειπώθηκαν τραβιούνται πίσω και έτσι: - Εξετάζεται ακόμη και απαλλαγή των συνταξιούχων από τις αποδείξεις - Τελικά δεν θα ισχύσει το μέτρων με τις μειωμένες κατά 50% αξίες των αποδείξεων.

Για ακόμα μία φορά οι φορολογούμενοι βρίσκονται σε νευρική κρίση περιμένοντας την απόφαση του ΥΠ.ΟΙΚ. Το απόλυτο μπάχαλο στο ΥΠ.ΟΙΚ. η απόλυτη ανεπάρκεια στον οικονομικό επιτελείο και θα πρέπει να μάθουμε σαν λαός το ποιος είχε την έμπνευση για τα νέα μέτρα για τις αποδείξεις αν και ξέρουμε;;; Η έμπνευση να μην ισχύουν οι αποδείξεις από super market και βενζινάδικα, αλλά μισθωτοί και συνταξιούχοι να πρέπει να συγκεντρώσουν μόνο το 10% του εισοδήματός τους ποιανού ήταν ρε δυναμίτες της βλακείας και της ανεπάρκειας;;;;;;; Οι μόνες αποδείξεις πλέον σε ένα σπίτι είναι ότι πληρώνουμε σε super market και το βενζινάδικο είναι μόνο για τα απαραίτητα από πού αλλού περιμένατε ρε χαμηλής νοημοσύνης σύμβουλοι να βάλουμε αποδείξεις;;;;

Ύστερα είδαν οι δυναμίτες της ανεπάρκειας και της ασχετοσύνης ότι χωρίς super market και καύσιμα δεν θα είναι αδύνατο οι φορολογούμενοι να συγκεντρώσουν το ποσό και σκέφτηκαν τελικά από τρόφιμα και καύσιμα να ισχύουν οι αποδείξεις, αλλά στο 50% της αξίας τους!!!!!!! Και ο Σαμαράς αντί να τους πλακώσει στις κλωτσιές τους κρατάει ακόμα όλους στο ΥΠ.ΟΙΚ. Μετά από τις αντιδράσεις αυτό το σενάριο jackass των ραδικιών του ΥΠ.ΟΙΚ. πάει για το καλάθι των αχρήστων και αρχίζουν να πέφτουν άλλες προτάσεις (βοήθεια μας) π.χ. για εξαίρεση των συνταξιούχων από την συλλογή αποδείξεων σιγά μην γίνει. Βέβαια η σοβαρότητα λείπει από το ΥΠ.ΟΙΚ. και από τον Στουρνάρα και είναι σίγουρο ότι η αναβλητικότητα στο να βρεθούν σοβαρές λύσεις και προτάσεις μετά τις βλακείες τους, ξεφτιλίζουν την κυβέρνηση και εξαγριώνουν περισσότερο τους πολίτες είναι σίγουρο ότι μετά την φασαρία αυτό το ανεπαρκές επιτελείο να ακολουθήσει την παλιά γνωστή συνταγή με τις αποδείξεις. Από ότι ακούγεται είναι να μην αλλάξει τίποτα από τα παλιά. Μισθωτοί και συνταξιούχοι δηλαδή αντί του 10% να πρέπει να συγκεντρώσουν το 25% του εισοδήματός τους σε αποδείξεις και να ισχύουν αυτές που ίσχυαν και το 2013.

Βέβαια μιλάμε για το επιτελείο ενός αποτυχημένου υπουργού οικονομικών και ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου ξημερώσει μέχρι να αποφασίσει ο Σαμαράς εάν θέλει να μην παραδώσει την χώρα στον ΣΥΡΙΖΑ και έχουμε άλλες περιπέτειες να στείλει εκτός πολιτικής όλο αυτό το καταστροφικό team που μόνο καλό δεν κάνει στην χώρα, το μόνο καλό που κάνει είναι στου δανειστές. Και θα σταματούσα εδώ εάν δεν ενημερωνόμουν για τα σκλαβοπάζαρα ανέργων που ετοιμάζονται για να λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας και πρέπει να κάνω μια αναφορά και σε αυτό το οποίο δείχνει σε ποιο σημείο μας έχει φτάσει η κυβέρνηση Σαμαρά. Άμισθη εργασία προτείνει για τους νέους ως 24 ετών ο εμπειρογνώμονας του ΚΕΠΕ Ι. Χολέζας για να δοθεί έτσι ένα κίνητρο στις εταιρείες για να τους προσλάβουν. Με τον τρόπο αυτό, ουσιαστικά προτείνεται κατάργηση του βασικού μισθού για έναν χρόνο. Παράλληλα προτείνεται να αντικατασταθεί και το επίδομα ανεργίας από τις γνωστές πλέον επιταγές πρόσληψης που παίρνουν οι άνεργοι για την πρόσληψή τους σε κάποια εταιρεία.

Επίσης προτείνεται ακόμη και... εξαγωγή ανέργων σε άλλες χώρες αφού οι ελληνικές επιχειρήσεις τώρα και στο μέλλον δεν φαίνεται να έχουν τη δυνατότητα προσλήψεων.

Σύμφωνα με την Εφημερίδα των Συντακτών η προτάσεις αυτές, μεταξύ άλλων ανήκουν στον εμπειρογνώμονα του ΚΕΠΕ Ι. Χολέζα για την αντιμετώπιση της ανεργίας που ειδικά στους νέους ξεπερνάει το 50%.

Είναι σοβαρά πράγματα αυτά ότι του φανεί του λωλοστεφανή και θέλει ο Σαμαράς να συνεχίσει να κυβερνά;; Το έγκλημα όμως Σαμαρά θα είναι ότι έκανε το κομμάτι του σαν Πρωθυπουργός αλλά θα μας παραδώσει στο ΣΥΡΙΖΑ και αλλοίμονο μας!!

Τι γραμμάτια πληρώνεις Σαμαρά;;;; Και σε τι φταίει ο ελληνικός λαός και η Ελλάδα;; freepen.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση