GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Μπίσοπ καταδικάζει την εκδήλωση αλληλεγγύης προς τον Ασάντ

Η υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας, Τζούλι Μπίσοπ, χαρακτήρισε «τελείως ανεύθυνη» την απόφαση του πατέρα του ιδρυτή του ιστότοπου ...


Η υπουργός Εξωτερικών της Αυστραλίας, Τζούλι Μπίσοπ, χαρακτήρισε «τελείως ανεύθυνη» την απόφαση του πατέρα του ιδρυτή του ιστότοπου WikiLeaks Τζούλιαν Ασάνζ να συναντηθεί στη Συρία με τον πρόεδρο Μπασάρ Αλ Άσαντ κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού «αλληλεγγύης προς το συριακό λαό».
«Είναι καλύτερα να έχουμε επαφή με τον Άσαντ παρά με τους ανθρωποφάγους εξτρεμιστές αντάρτες» απάντησε ο Τζον Σίπτον, πατέρας του Ασάντζ, που συμμετείχε σε αντιπροσωπεία μελών του αυστραλιανού κόμματος WikiLeaks που επισκέφθηκε τον Άσαντ.
Πολλά μέλη όμως του κόμματος του WikiLeaks τάχθηκαν με την αυστραλιανή κυβέρνηση και την αντιπολίτευση και καταδίκασαν την εκδήλωση αλληλεγγύης προς τον Άσαντ.
«Μου είναι αδιανόητο πως ένα αυστραλιανό πολιτικό κόμμα, το οποίο μάλιστα ισχυρίστηκε πως εκπροσωπεί και τον αυστραλιανό λαό πήγε να εκδηλώσει την αλληλεγγύη του σε ένα ηγέτη που κατηγορείται για εγκλήματα πολέμου» είπε η κα Μπίσοπ.
ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση