GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιβεβαιώνει για Άντερσον η Φιορεντίνα

Με δεδομένο πως ο Άντερσον βρίσκεται στην «μαύρη» λίστα του Ντέιβιντ Μόγιες, το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιάζει δύσκολ...


Με δεδομένο πως ο Άντερσον βρίσκεται στην «μαύρη» λίστα του Ντέιβιντ Μόγιες, το μέλλον του στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μοιάζει δύσκολο. Και ήδη η Φιορεντίνα επιβεβαίωσε πως εξετάζει την περίπτωση απόκτήσης του.
Ο Σκωτσέζος τεχνικός των «κόκκινων διαβόλων» δεν υπολογίζει τον Βραζιλιάνο άσο, δείγμα του ότι φέτος έχει παίξει βασικός μόλις δύο φορές και μάλιστα σε μια χρονιά με αρκετούς τραυματισμούς για το σύλλογο.
Τα βρετανικά δημοσιεύματα έκαναν λόγο για ενδιαφέρον της Φιορεντίνα το οποίο μπορεί άμεσα να μετουσιωθεί σε επίσημη πρόταση. Κάτι το οποίο επιβεβαιώνεται δια στόματος αθλητικού διευθυντή των «βιόλα», ο οποίος τόνισε:
«Μας αρέσει ο Άντερσον και παρακολουθούμε την περίπτωσή του. Βέβαια αυτό συμβαίνει και με άλλους στόχος που έχουμε. Θέλουμε να εξετάσουμε όλες τις περιπτώσεις», ήταν τα λόγια του Ντανιέλε Πράντε.
Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση