GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποιος είναι ο Άγγελος Φιλιππίδης. Βρίσκεται στη Νέα Υόρκη...

Ο Άγγελος Φιλιππίδης είναι το πιο "γνωστό" από τα πρώην στελέχη του Ταχ. Ταμιευτηρίου για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ο...

Ο Άγγελος Φιλιππίδης είναι το πιο "γνωστό" από τα πρώην στελέχη του Ταχ. Ταμιευτηρίου για τα οποία εκδόθηκε ένταλμα σύλληψης. Ο ίδιος φέρεται να βρίσκεται πάντως στη Νέα Υόρκη.
Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της «Εμπορική Χρηματιστηριακή» (1991-1993) και Διευθύνων Σύμβουλος και Γενικός Διευθυντής της «Εμπορική Κεφαλαίου» (1993-1994). Στη συνέχεια διετέλεσε Γενικός Διευθυντής της «Διεθνής Χρηματιστηριακή» (1994) και Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της «Όμιλος Διεθνών Συμβούλων» (1994-1999), που παρείχε συμβουλές σε επιχειρήσεις για θέματα στρατηγικών αποφάσεων και ευρωπαϊκών προγραμμάτων. Διετέλεσε και υπεύθυνος της οικονομικής επιτροπής της ΝΔ πριν γίνει κυβέρνηση το 2004.
Την περίοδο 2000-2003 ήταν Πρόεδρος της Π.Α.Ε. Παναθηναϊκός και από το 2003 έως σήμερα ανέπτυξε επιχειρηματική δραστηριότητα στον χρηματοοικονομικό και τραπεζικό τομέα στην Ελλάδα και σε χώρες της Βαλκανικής.
Τον Οκτώβριο του 2007 τοποθετήθηκε πρόεδρος του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου ενώ το τελευταιο διάστημα ζει κι εργάζεται στη Νέα Υόρκη. 
Εδώ και μήνες ο εισαγγελέας για το ξέπλυμα του χρήματος, Παναγιώτης Νικολούδης, η διεύθυνση εποπτείας της Τράπεζας της Ελλάδος και η εισαγγελία Αθηνών, είχαν προχωρήσει σε μία εκτεταμένη έρευνα για τα δάνεια που έδωσε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο όταν στην ηγεσία του ιδρύματος ήταν ο κ. Άγγελος Φιλιππίδης. Η εποπτική αρχή του τραπεζικού συστήματος σημειώνει ότι υπέρογκα δάνεια δόθηκαν κατά παράβαση τραπεζικών κριτηρίων. Ωστόσο, ο κ. Φιλιππίδης υποστηρίζει ότι τα δάνεια δόθηκαν έπειτα από στάθμιση με βάση επιχειρηματικά τραπεζικά κριτήρια.

6 σχόλια

  1. Hestika gia to malaka apo ton Pao!O Adwnis,o Stournaras,o Venizelos,o Provopoulos kai autoi pou mazeuoun ta disekatommuria.theloume na mathoume poioi einai kai pou einai!!Fusika kai kanenas Nikoloudis den asholeitai me to pou einai ta dis meta opoia tha eihe twra kalorifer olos o Ellinikos laos!Epeidi i kubernhsh toy Samalaka den mporei na dwsei thesis ergasias,.ehei stisei to tsirko medrano kai rihnei stin arena opoios asheto vrei pou mporei na kerdise kai....1000 euro apo ola ta parapanw...kai etsi tha swthoume!!Xupni ste zwa!!Einai tuhaio pou auta eginan to 2006 kai o Nikoloudis ekane ereuna prin mines kai ta dimosieumata vgainoun meta ta 25 euro tou Adwni???zwwwwwa !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Φιλιππίδης ειναι ενας απο τους τραπεζίτες που επι των ημερων του το ΤΤ γνωρισε πολλες επιτυχιες.Και αυτα αποδειχθησαν απο διεθνης ανεξαρτητους οργανισμούς. Με τον Παπακωνσταντίνου σκοπέυει να ασχοληθεί η Κυρία Ράικου καποία
    στιγμή;μήπως κατάλαβε κάποιος οτι όλο αυτό το θέμα έγινε σήμερα για να
    σταματήσει ο κόσμος να μιλάει για τα σοβαρά θέματα υγείας;
    Χεστήκαμε για αυτούς!
    Είμαστε Έλληνες της Ελλάδας και Θέλουμε τον Στουρνάρα και τον Προβόπουλο στην φυλακή τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Filippidis eihe pei oti TT
    θepi twn imerwn tou itan mia dunati trapeza.
    Με την ολοκλήρωση της Αύξησης του Μετοχικού της Κεφαλαίου, η HELLENIC POST BANK ήταν η κεφαλαιακά επαρκέστερη και ασφαλέστερη Τράπεζα, συμφωνα με εκθεση της Black Rock καθως και αλλων διεθνως οργανισμων οι οποιο και επιβεβαιώνουν οτι τα παραπάνω αληθέυουν.
    Theloume na mathoume ti ginetai stin Trapeza tis Ellados.To TT itan mia hara.Kai to gnwrizw giati ergazomai ws trapezitis edw kai 20 hronia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. KAI THN AYΞΗΣΗ ΤΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΜΕ ΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΟΡΑΚΙ ΜΙΖΑΔΟΡΙΚΟ ΕΙΣΑΙ
    ΦΟΡΤΩΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΒΑΡΗ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ.....ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΒΟΟΥΣΕ ΤΟ ΤΤ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΑΝΕ ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΛΕΙΣΑΝΕ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΜΕ ΑΠΕΙΛΕΣ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΒΑΡΙΕΣ ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΑΠΟ 1.000.000 ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΕΤΗΔΕ ΤΟΥ 2012 ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΕΛΝΕΙ ΤΑ ΒΕΒΑΙΩΜΕΝΑ ΧΡΕΗ.
    ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΑΠΟ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΤΗΣ ΝΔ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΣΠΙΤΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΚΤΗΣΑΝ ΜΕ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΙΔΡΩΤΑ.ΑΝΑΘΕΜΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΟΣΟΙ ΤΟΥΣ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ. ΜΑΥΡΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΣΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΕΙΝΑΙ, ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΣΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ.

    ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΝΔ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Paneksupne anwnume pou ksereis kai ti frasi "metohiko kefalaio"pou eimai sigouros oti den ksereis ti einai!!Ayta poy les eginan hronia argotera kai ohi to 2007 opou anaferomaste oi upoloipoi morfwmenoi...Auta!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση