GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Colpo grosso του ΠΑΣΟΚ για τον ΠΑΝΟΥΣΗ;

Colpo grosso του ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτεται η δήθεν προοπτική στήριξης από ΣΥΡΙΖΑ του Γιάννη Πανούση, βουλευτή ΔΗΜΑΡ, ως υποψήφιο Περιφερειάρχη ...

Colpo grosso του ΠΑΣΟΚ αποκαλύπτεται η δήθεν προοπτική στήριξης από ΣΥΡΙΖΑ του Γιάννη Πανούση, βουλευτή ΔΗΜΑΡ, ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.
Από ασφαλέστατες πηγές μπορούμε να διαβεβαιώσουμε ότι το όνομα Πανούση δεν έπαιξε ποτέ στον ΣΥΡΙΖΑ και ούτε υπάρχει η παραμικρή πιθανότητα στήριξης.
Το ΠΑΣΟΚ όμως είναι σε αδιέξοδο, διότι λογικά θα έπρεπε να υποστηρίξει Τατούλη, τον οποίον και ψήφισε το 2010. Πόσα στελέχη του και πόσοι ψηφοφόροι όμως θα ακολουθούσαν μια τέτοια επιλογή σήμερα; Η απάντηση είναι άκρως απογοητευτική για το ΠΑΣΟΚ.
Θα ήθελε λοιπόν να κρυφτεί κάτω από μια υποψηφιότητα Πανούση στην Περιφέρεια, όπως θέλει να κρυφτεί κάτω από την υποψηφιότητα των «58» στις ευρωεκλογές.
Το ερώτημα είναι: όλα αυτά εν γνώσει του Πανούση ή εν τη αγνοία του;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση