GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«Ήθελα πάρα πολύ να είμαι στο Dancing With The Stars»

Για το πρωινό του Mega, την αγάπη της για το τραγούδι και τον έρωτα μίλησε η Ελισάβετ Σπανού σε συνέντευξή της στο «Down Town Κύπρου...


Για το πρωινό του Mega, την αγάπη της για το τραγούδι και τον έρωτα μίλησε η Ελισάβετ Σπανού σε συνέντευξή της στο «Down Town Κύπρου».
Η ίδια παραδέχθηκε ότι στην πρεμιέρα της εκπομπής «Πρωινό mou» δεν είχε άγχος γιατί είχε άγνοια κινδύνου και σημείωσε πως δεν παρακολουθεί τα δημοσιεύματα και τα σχόλια που ακολουθούν την εκπομπή.
«Εννοείται ότι είχα περισσότερο άγχος όταν ξεκινήσαμε με τον Γιώργο Μαζωνάκη, την Καίτη Γαρμπή και τον Νικηφόρο στο «Φωταέριο», γιατί στην πρεμιέρα της πρωινής εκπομπής του Mega ίσως είχα άγνοια κινδύνου. Την εκπομπή, ακόμα και τώρα, την αντιμετωπίζω ως παιχνίδι, οπότε συνειδητά δεν με αγχώνει», είπε.
Όσο για το αν στενοχωρήθηκε που δεν ήταν στο «Dancing With The Stars», απάντησε: «Στο «Dancing With The Stars» ήθελα πάρα πολύ να είμαι! Και παρόλο που φέτος βρίσκω το show λιγότερο συναρπαστικό από τις προηγούμενες φορές, στεναχωριέμαι που τελικά δεν χορεύω μαζί με τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους».
«Όταν τελειώνει η εκπομπή, ξεχνάω αυτόματα ό,τι ειπώθηκε τις προηγούμενες τρεις ώρες. Αλλά, επειδή είμαι καλοπροαίρετος άνθρωπος, ξέρω ότι δεν υπάρχει περίπτωση να πω κακία», απάντησε σε ερώτηση για το αν υπάρχουν στιγμές που ευχόταν η εκπομπή να είναι μαγνητοσκοπημένη για να μπορεί να κοπεί στο μοντάζ.
Η Ελισάβετ Σπανού σχολίασε και το την αναφορά της στην Ελένη Μενεγάκη και την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου για τις οποίες είπε «μην μπερδεύετε τη βούρτσα με την…». «Την αλήθεια είπα. Είναι δυνατόν να συγκρίνουμε μία παρουσιάστρια με πορεία είκοσι χρόνων, με μία άλλη κοπέλα η οποία βρίσκεται στην τηλεόραση τα τελευταία δύο χρόνια, αν δεν κάνω λάθος; Είναι μη συγκρίσιμα μεγέθη. Είναι θέμα έκφρασης. Θα ήταν καλύτερο, δηλαδή, να πω «ας μην μπερδεύουμε τις πατάτες με τα αγγούρια», ανέφερε.
Αν συναντούσε κάπου την Τόνια Σωτηροπούλου θα της μιλούσε; «Δε θα είχα πρόβλημα, αλλά πώς να μιλήσεις σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις; Με τον Δημήτρη, όταν συναντηθήκαμε και χαιρετηθήκαμε, μιλήσαμε».
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση