GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

DT: Διαψεύδει σενάρια για εξαγορά ποσοστού στον ΟΤΕ

Νέα σενάρια εξαγοράς ποσοστού που κατέχει το Δημόσιο στον ΟΤΕ από τηνDeutsche Telekom κυκλοφόρησαν σήμερα, με την εταιρεία να τα... ...


Νέα σενάρια εξαγοράς ποσοστού που κατέχει το Δημόσιο στον ΟΤΕ από τηνDeutsche Telekom κυκλοφόρησαν σήμερα, με την εταιρεία να τα... διαψεύδει κάνοντας λόγο για φήμες.

«Όλα αυτά είναι φήμες και εικασίες, τις οποίες δεν σχολιάζουμε» δήλωσε η εκπρόσωπος της Deutsche Telekom Ελπίδα Τροιζή.

Σύμφωνα πάντως με δημοσιεύματα η Deutsche Telekom φέρεται να ενδιαφέρεται να αγοράσει το 10% που κατέχει το δημόσιο και το ΙΚΑ στον ΟΤΕ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας οι συζητήσεις που διεξάγονται είναι εμπιστευτικές. Το Bloomberg σημειώνει ότι η τρέχουσα χρηματιστηριακή αξία του ΟΤΕ ανέρχεται στα 5,2 δισ. ευρώ και η πώληση του 10% θα απέφερε τουλάχιστον 520 εκατομμύρια ευρώ.

Τα σενάρια κυκλοφόρησαν μετά τη συνάντηση που είχε χθες ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς με τον επικεφαλής της Deutsche Telekom, κ. Höttges.
voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση