GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετατίθεται η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Eurobank

Την αλλαγή του χρονοδιαγράμματος της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Eurobank ύψους 2 δισ. ευρώ ανακοίνωσε σήμερα το Ταμείο Χρηματοπ...


Την αλλαγή του χρονοδιαγράμματος της αύξησης μετοχικού κεφαλαίου της Eurobank ύψους 2 δισ. ευρώ ανακοίνωσε σήμερα το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας (ΤΧΣ).
Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση το χρονοδιάγραμμα θα προσαρμοστεί ούτως ώστε να ληφθεί υπόψη σε αυτό η ολοκλήρωση της αξιολόγησης των μελλοντικών κεφαλαιακών αναγκών του ελληνικού τραπεζικού κλάδου, καθώς και του νέου πλαισίου ανακεφαλαιοποίησης.
«Η Eurobank και το ΤΧΣ εκτιμούν το έντονο ενδιαφέρον των επενδυτών στη διαδικασία της εν λόγω αύξησης. Το ΤΧΣ υποστηρίζει την προσήλωση της Eurobank στην προσπάθεια πρόσβασης στις αγορές για την περαιτέρω ενίσχυση της κεφαλαιακής θέσης της Τράπεζας το συντομότερο δυνατό. Η Eurobank αναμένει ότι η κεφαλαιακή της θέση κατά την 31η Δεκεμβρίου 2013 θα είναι υψηλότερη από τα ελάχιστα εποπτικά όρια», σημειώνεται στην σχετική ανακοίνωση.
Σημειώνεται πως η Lazard Freres ενεργεί ως οικονομικός σύμβουλος του ΤΧΣ. Η Barclays Bank PLC, ενεργώντας μέσω της επενδυτικής της τράπεζας, το υποκατάστημα Λονδίνου της Deutsche Bank AG, και η JP Morgan Securities PLC, ενεργούν ως Διεθνείς Συντονιστές της συναλλαγής.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση