GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πουλάνε στο Facebook τον “θάνατο” του Σουμάχερ

Μία κακόγουστη κομπίνα έχουν στήσει επιτήδειοι στο Facebook με αφορμή τον μεγάλο αγώνα που ο Μίκαελ Σουμάχερ, δίνει για να κρατηθεί...



Μία κακόγουστη κομπίνα έχουν στήσει επιτήδειοι στο Facebook με αφορμή τον μεγάλο αγώνα που ο Μίκαελ Σουμάχερ, δίνει για να κρατηθεί στη ζωή. Σύμφωνα με τον γερμανικό Τύπο έχουν ανοίξει πολλές σελίδες με θέμα «R.I.P Michael Schumacher» οι οποίες μπορεί να συγκεντρώνουν την οργή αρκετών, αλλά και πολλά κλικ.
Σύμφωνα με το Stern, οι σελίδες αυτές είναι αρκετές. Παρουσιάζουν την «κηδεία» του Σουμάχερ, κάνουν αναδρομή στη ζωή του και στα αγωνιστικά του επιτεύγματα κ.α., χωρίς να ενδιαφέρονται για τους οικείους του, που αγωνιούν.
Το δημοσίευμα αναφέρει ότι τα περισσότερα από αυτά τα site δεν έχουν περισσότερα από 500 likes, αλλά ένα κατάφερε να συγκεντρώσει 20.000 like.
Τα σχόλια βέβαια δεν είναι κολακευτικά, αφού χρήστες σχολιάζουν ότι οι υπεύθυνοι θα έπρεπε να ντρέπονται και τους «στολίζουν» με διάφορα κοσμητικά επίθετα.
Σύμφωνα με το Stern υπάρχουν και σελίδες κατά των παραπάνω, με τον τίτλο «Ο Σουμάχερ ζει», ωστόσο κανείς σχεδόν δεν κάνει like.
Αρκετοί χρήστες του Facebook έχουν ζητήσει να απομακρυνθούν οι σελίδες που «ενημερώνουν» για τον θάνατο του Σουμάχερ, ωστόσο η εταιρεία απαντά πως δεν μπορεί να κάνει κάτι τέτοιο θα παραβίαζε την πολιτική του site.
Πηγή: www.nooz.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση