GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ανάρτηση του Τατσόπουλου στο Facebook...

Συναντάται σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα και θα "απολογηθεί" στο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Π.  Τατσόπουλος. Την παρα...

Συναντάται σήμερα με τον Αλέξη Τσίπρα και θα "απολογηθεί" στο προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ο Π.  Τατσόπουλος. Την παραίτησή του στη διακριτική ευχέρεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, έθεσε, όπως ανακοίνωσε μέσω Facebook, ο βουλευτής του κόμματος με αφορμή από συνάδελφό του του ΣΥΡΙΖΑ για τον οποίο γράφει:  «Ο απίστευτος βουλευτής Διαμαντόπουλος μου βάζει το δίλημμα αν είμαι μ@λ@κ@ς ή απλώς προβοκάτορας» - «Μου ρίχνουν λάσπη» - «Δεν θα δεχτώ να είμαι εγώ ο αποδιοπομπαίος τράγος».
«Μην κουράζεστε. Δεν ζήτησα ποτέ την έγκριση, την ανοχή ή τη στήριξη κανενός για τις όποιες δημόσιες απόψεις μου, διαστρεβλωμένες ή μη» έγραψε στο προφίλ του στο Facebook, σχολιάζοντας κείμενα που έχουν δημοσιευτεί για εκείνον, προσθέτοντας πως «έχω δηλώσει κατ' επανάληψη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να με διαγράψει από την κοινοβουλευτική του ομάδα, όποτε κρίνει ότι η παρουσία μου εκεί είναι επιζήμια».
«Για να σας διευκολύνω ακόμη περισσότερο και να σας απαλλάξω από το άγος μιας διαγραφής, έχω θέσει την παραίτησή μου στη διακριτική ευχέρεια του Αλέξη Τσίπρα. Ο ίδιος θα κρίνει εάν και πότε θα την αποδεχτεί. Καλό σας βράδυ» κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση