GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H Τρaβεστί Δημοκρατική Τυραννία της Πλειοψηφικής Μειοψηφίας

Γράφει ο Βασίλης Παπαδόπουλος. Το πρόβλημα της Δημοκρατίας είναι ότι όλοι πρέπει να υπακούσουν στην πλειοψηφία και μάλιστα σε μια ...


Γράφει ο Βασίλης Παπαδόπουλος.

Το πρόβλημα της Δημοκρατίας είναι ότι όλοι πρέπει να υπακούσουν στην πλειοψηφία και μάλιστα σε μια πλειοψηφία η οποία προέκυψε από την δημοκρατική διαδικασία της...
ψηφοφορίας. Υπο κανονικές συνθήκες οι παραπάνω φράσεις θα ακουγόταν στα αυτιά της κοινής γνώμης και στην πλειονότητα των πολιτών σαν ένα άκρως αναρχικό και αντιδημοκρατικό παραλήρημα ενός πολύ πιθανώς εγκληματία. Σήμερα όμως μέσα στην κοινωνική ζούγκλα την οποία όλοι μας παλεύουμε, αυτές οι φράσεις βγάζουν ενα άκρως εύλογο νόημα, διότι ξεσκεπάζουν την άριστα πλέον καμουφλαρισμένη ευνόητη αλήθεια. Την αλήθεια της κοινής λογικής. Της κοινής λογικής η οποία έχει χαθεί. Και έχει χαθεί μέσα σε μια σουρεαλιστική πραγματικότητα, σε μια πραγματικότητα όπου τα πάνω έχουν έρθει κάτω, όπου το λόγικό έγινε άλογο, το δίκαιο άδικο, το ομαλό ανώμαλο, το ηθικό ανήθικο, το δημοκρατικό φασιστικό, το άσπρο μαύρο και το αντίθετο.

Το πολίτευμα που βιώνουμε σήμερα δέν είναι ούτε καπιταλισμός, ούτε σοσιαλισμός, ούτε κουμουνισμός, ούτε διακτατορία, ούτε χούντα, ούτε επίσης είναι το αποτέλεσμα ενός μόνο από τα προαναφερθέντα πολιτεύματα. Το πολίτευμα της Ελλάδας του 2014 είναι μιά τραβεστί δημοκρατία, που παλαιότερα μετά τις 12 στα κρυφά ντυνόταν Τυραννία και πλέον από τις 6 το πρωί κυκλοφορεί απροκάλυπτα έτσι και χρησιμοποιεί χαρακτηριστικά όλων των διαφορετικών πολιτευμάτων κατά βούληση και επιλεκτικά όπως ακριβώς της αρέσει και μάλιστα δέν ντρέπεται πλέον καθόλου και για αυτό.

Το πολίτευμα της Ελλάδας είναι ένα νέο γέννημα θρέμα, ένα νέο υβρίδιο, ένα νέο πολίτευμα, μια παγκόσμια πρωτοποτυπία, κάτι το πρωτόγνωρο, είναι ένα συνοθύλευμα και ονομάζεται το πολίτευμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων. Μας έκαναν την χάρη να είμαστε εμείς οι πρώτοι οι οποίοι θα το γευτούμε, από την Ελλάδα παίρνει το βάπτισμα του πυρόςαυτό το πολίτευμα και είμαι προσωπικά απόλυτα πεπεισμένος ότι ο σκοπός είναι να διαδωθεί παντού και να καταλήξει εν τέλει το ένα και μοναδικό παγκόσμιο πολίτευμα. Ότι γίνεται στην Ελλάδα θα γίνει σε λίγο σε όλο τον κόσμο, αν δέν έχει ήδη αρχίσει να γίνεται.

Και σταματήστε παρακαλώ να βρίζει ένας πρώην κουμουνιστής την ελεύθερη αγορά και να λέει ότι φτάιει ο καπιταλισμός και ένας πρώην γιάπης-καπιταλιστής να λέει ότι ο κουμουνισμός και ο φασιμός δοκιμάστηκαν και απέτυχαν και κτλ κτλ κτλ. Όλα τα πολιτεύματα στηνθεωρία μπορούν να δουλέψουν αλλά στην πράξη όλα τα πολιτεύματα απέτυχαν είτε μας αρέσει είτε όχι. Και ο κομμουνισμός και η χούντα και ο σοσιαλισμός και ο καπιταλισμός και όλα. Έβγαλε και ο ευφιέστατος κ. Μπογιόπουλος και από πάνω βιβλίο πρίν κάνα χρόνο με τίτλο είναι ο καπιταλισμός ηλίθιε... με σκοπό να εισπράξει κιόλας, τόσο έξυπνος είναι και αυτός. Ε λοιπόν τα έχω βαρεθεί να τα ακούω όλα αυτά. Και ο μέν έχει δίκιο και ο δέ και οι δύο έχουν δίκιο και οι δύο λένε αλήθειες. Και οι δύο όμως φωτογραφικά βλέπουν την καμπούρα του ενός πολιτεύματος έναντι του άλλου. Και φωτογραφικά αποφεύγουν να δούν τα μειονεκτήματά τους. Και δέν θα πώ εδω τώρα το κλασσικό ότι η αλήθεια είναι κάπου στην μέση, γιατί πιθανότατα και να μήν είναι στην μέση. Θα πώ όμως αυτό που βλέπω εγώ σήμερα. Το εύλογο και το πασίφανές και τίποτα παραπάνω. Όλες οι ιδεολογίες είτε παλαιότερα σωστά εφαρμοσμένες είτε όχι, δέν υφίστανται πλέον και δεν αντιπροσωπεύονται από κανένα πολιτικό κόμμα αυτή την στιγμή. ‘Εχουν όλες καταρρεύσει. Βλέπω τους Πασόκους και τους Νέοδημοκράτες που επί δεκαετιών τρωγώντουσαν σάν τα σκυλιά, τώρα να είναι κώλος και βρακί, βλέπω τους κουμουνιστές να επιλέγουν πλέον ηθελημένα και μελετημένα να κάθοντε στην άκρη και να παίζουν το ρόλο ενός τάχατες αναρχικού-κομπάρσου και από το κόρνερ πάντα μήπως φάνε και αυτοί κανά ψιχουλάκι και βλέπω στα λόγια άκρως αριστερούς να έχουν άκρως δεξιά συμπεριφορά και το αντίθετο ακριβώς . Φανταστείται την εξής εικόνα, φανταστείται έναν άνθρωπο όπου το αριστερό του χέρι να προσπαθεί να μπεί στην δεξιά τσέπη και το δεξί χέρι στην αριστερή τσέπη την ίδια στιγμή. Την έχετε την εικόνα; Ε δέν σας κάνει ότι ο άνθρωπος αυτός σαν να είναι έτοιμος για ζουρλομανδύα; Μπερδέψαμε λοιπόν και τα μπούτια και τα χέρια μας και τ αλόγια μας, χάζεψε ο εγκέφαλός μας και μας έχουν καταντήσει όλους για να είμαστε για το Νταού Πεντέλης και το Δρομοκαίτειο. Και αυτή είναι η βασικότερη βιωματική μου αλήθεια. Θα μας βλέπουν οι τρελλοί μέσα από εκεί και θα γελάνε μαζί μας, είμαι σίγουρος. Και από λύπηση κιόλας θα μας κάνουν και νόημα για να πάμε και εμείς εκεί μέσα μήπως και ηρεμήσουμε και εμείς λίγο και βρούμε μια γαλήνη τελοσπάντων.

Η κύβέρνηση είναι επτακομματική και ο ‘Ελληνας δέν έχει πλέον κόμμα. Έτσι μόνο βγαίνει νόημα και αυτή είναι η αλήθεια. Όλα τα κόμματα κοιτάνε αποκλειστικά πρωτίστως την πολιτική τους επιβίωση και τα αποτελέσματα όλων των δημοσκοπήσεων αλλά και εκλογών έχουν, είχαν και θα έχουν πρώτο κόμμα ΤΟΝ ΚΑΝΕΝΑ.

Όταν λοιπόν θα δούμε ότι το νέο αυτό πολίτευμα που πρωτοεμφανίστηκε στην Ελλάδα, να εξαπλώνεται σε όλες τις χώρες και σε όλο τον κόσμο με τις ίδιες πάντα επιπτώσεις στον κόσμο με τις απαραίτητες πάντα κλωνοποιήσεις και αναπροσαρμογές του, τότε όλος ο κόσμος θα συνειδητοποιείσει ότι τελικά δέν ήταν η χούντα στην Ελλάδα που δεν τελείωσε το 73, ούτε ο κουμουνισμός που εφαρμόστηκε κάποτε στην Ελλάδα και έπεσε, αλλά ούτε και ο καπιταλισμός του Λάτση, του Βαρδονιγιάννη, του Βγενόπουλου, του Μπόμπολα, του Προβόπουλου και του Στουρνάρα στην Ελλάδα. Αλλά πρόκειται για ένα παγκόσμιο φαινόμενο πλέον που γεννήθηκε στην Ελλάδα και εξαπλώθηκε σαν καρκίνος παντού, αλλά παντού. Επομένως τότε τα επιχειρήματα και των δύο αντιφρονούντων θα έχουν χάσει την εγκυρότητά τους.

Μας έκαναν την χάρη να μας χρίσουν σαν τον πρώτο κακοήθη καρκινικό όγκο που θέλουν να συντηρούν για να εξαπλώνονται. Θα μας σώνουν μέχρι έως ότου δέν θα παίζει κανέναν πλέον ρόλο άν σωθούμε εμείς ή όχι, γιατι θα χρήζει διάσωσης ο κόσμος όλος.

Το πολίτευμα αυτό εν λειτουργία ρητορεύει δημοκρατικά επιχειρήματα, χρησιμοποιεί καπιταλιστικά εργαλεία, ενστερνίζεται κουμουνιστικές νοοτροπίες-τακτικές και η βασική ιδεολογία του είναι άκρως κρυφό-φασιστική. Ποιό είναι το επιχείρημα όλων των πολιτικών στην τηλεόραση όταν στριμώχνονται; Ότι εμάς μας ψήφισαν τόσες χιλιάδες άνθρωποι λένε στις εκλογές. Ποιά είναι η απάντηση τους στην απαίτηση του λαού ή στης αντιπολίτευσης για εκλογές; Ότι θα πάμε σε εκλογές σε 4 χρόνια όπως προβλεπεται από το Σύνταγμα λένε. Τι δημοσιονομικές πρακτικές εξυγίανσης χρησιμοποιούν; ¨Ακρως φασιστικές και καρά-οριζόντιες χωρίς καμία διάκριση, οίκτο και σάλιο. Και πού στοχεύουν όλες οι πράξεις τους; Όλες οι πράξεις τους στοχεύουν και αποσκοπούν στην δημιουργία ενός απέραντου κρατικού μηχανισμού με Δαμόκλειους ελεγκτικούς μηχανισμούς και δικλίδες στύλ μέγγενης, ο οποίος με το ζόρι πλέον αφού το ψηφίσαμε όπως λένε, έρχεται για να βάλει τάξη. Ότι ακριβώς αντιπροσωπεύει και η θεωρία του κουμουνισμού, μόνο που δεν τηρούν εκείνο το κομμάτι για τον εργαζόμενο. Ε οκ... αυτό λέω τόση ώρα.

Και εν συνεχεία ενώθηκαν εν ολίγης δύο τρία διαβολάκια μαζί, που αντιπροσώπευαν ούτως ή άλλως την μειοφψηφία των Ελλήνων ψηφοφόρων και σήμερα δημοσκοπικά ακόμα λιγότερο, αποφάσισαν να πλειοψηφίσουν μεταξύ τους μέσα πάντα στην μειοψηφία τους, βάφτισαν τους ευατούς τους Γκουρού και Σένσαι των πάντων, φόρεσαν τον μανδύα του σωτήρα με το επιχείρημα ότι άλλη λύση ή πρόταση δεν υπάρχει και διατάζουν τώρα σάν να είναι αυτοκράτορες και πλανητάρχες. Μάλλον για να το κάνουν έτσι θα τους έχουν δασκαλέψει και έτσι.

Θα έλεγα λοιπόν ότι εμείς οι απλοί πολίτες είμαστε officially ελεύθεροι πολιορκημένοι. Και κυριολεκτικά και μεταφορικά. Αλλά αυτό δεν σήμαίνει ταυτόχρονα ότι δεν μπορούμε να κάνουμε και κάτι. Μπορούμε, αλλά μόνο για τον εαυτό μας και για τους πολύ δίπλα μας και όχι για το γενικότερο φαινόμενο. Έχει ξεφύγει πλεόν. Την ευκαιρία την είχαμε, αλλά όταν την είχαμε εμείς κοιμόμασταν ακόμα. Τώρα που ξυπνήσαμε μέν το κακό έγινε και παρά έγινε. Πώς γίνεται μέσω ψήφων να ανατρέψεις το παγκόσμιο αυτό φαινόμενο; Τώρα για να ανατραπεί πρέπει να ενωθούν όλοι οι λαοί της Ευρώπης ταυτόχρονα και αυτό είναι λίγο δύσκολο πλέον. Τώρα εμείς πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι η εποχή των δεινοσαύρων-ηγετών έχει πια τελειώσει οριστικά εδώ και πολύ καιρό τώρα και δέν υπάρχει πλεόν λόγος να τον αναζητάμε. Μπαίνουμε από ότι φαίνεται και από τον καιρό στην εποχή παγετώνων. Το καλό όμως είναι ότι ο παγετός εξαφάνισε τα θηρία και τους δεινόσαυρους κάποτε. Η αναζήτηση λοιπόν ενός πραγματικού ηγέτη από τον λαό στην πολιτική πρέπει να σταματήσει. Τί μπορεί να προσφέρει ο οποιοσδήποτε πολιτικος ηγέτης αυτή την στιγμή στον λαό όταν το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να ρουφήξει μόνο και άλλο αίμα. Τί μπορεί να προσφέρει ο οποιοσδήποτε πολιτικος ηγέτης αυτή την στιγμή που καταρχήν για να βγεί και να ανέλθει στην εξουσία πρέπει να προωθωθεί από αυτούς. Κανένας πολιτικός δεν μπορεί να δώσει τίποτα πλέον σε κανένα από εμάς αυτή την στιγμή, μόνο να πάρει. Οι πολιτικοί τώρα είναι και απροκάλυπτα πλέον οι εντολοδόχοι και διεκπεραιωτές τραπεζικών υποθέσεων, είναι τοκογλύφοι, είναι βαμπίρ. Είναι οι λοχίες ενός συνταγματάρχη σε μια τράπεζα. Eίναι τραβεστί πολιτικοί. Αυτό δεν είναι πολιτική, είναι κλωνοποίηση πολιτικής με κανόνες ζούγκλας, των ζώων, της ανωμαλίας άντε έως και της Βαβέλ. Όλα γίνονται επίτηδες, βάσει ενός πολυετούς καλοσχεδιασμένου προγράμματος τύπου χάιλάντερ. Στο τέλος θα μείνουν μόνο οι εντολείς με κάποιοι από τους εντολοδόχους τους. Πάνω σε αυτό εργάζονται νυχθημερόν τα διαβολάκια αυτά.

Αυτό που κανένας όμως δέν τους έχει πεί ακόμα είναι ότι ο οποισδήποτε προσπάθησε να αγγίξει την μονοκρατορία έπεσε πρίν την ώρας του. Όσο πιό πολύ προσπάθησε και όσο γρηγορότερα επιχείρησε να κατακτήσει τον κόσμο τόσο γρηγορότερη και αναλόγως τόσο πιό μεγάλη ήταν η πτώση του. Αυτοί τώρα πιστεύουν ότι θα κατακτήσουν τον κόσμο και θα είναι και οι πρώτοι κιόλας που θα το καταφέρουν. Άν κάποιος από εσάς παρεπιμπτόντως γνωρίζει κανέναν από δαυτούς να του πείτε ότι είναι αμόρφωτος και να διαβάσει λίγο ιστορία. Και η τραγική τους ειρωνεία μάλιστα είναι ότι επέλεξαν το αρχηγείο τους στην Ευρώπη να το κατασκευάσουν έτσι ώστε να μοιάζει την Βαβέλ κιόλας. Ε δέν είναι ντίπ για ντίπ ηλίθιοι; Κόσμε προετοιμαστείτε για την πτώση τους, για θα κάνει σαματά μεγάλο.

Υπομονή, κρατάτε κόσμε γερά, πίστη σε ιδανικά, να μήν φοβόσαστε τα διαβολάκια αυτά που τώρα τελευταία βγήκαν από την τρύπα τους και κάνουν κουμάντο και που τόσα χρόνια από την πολύ την γενναιότητα κρύβονταν, καμουφλάρωνταν και φοβόντουσαν μήν αποκαλυφθούν και θα δείτε ότι η ιστορία θα επιβεβαιωθεί για ακόμα μια φορά. Ο αντίπαλος είναι πίο αδύναμος από ότι όλοι μας νομίζουμε. Απομυθοποιείστε τους...Αμήν Αμήν Αμήν.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση