GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

H μάχη του τίτλου φουντώνει για τα καλά στην Ισπανία

Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών είναι αυτό που διανύουμε στην Ισπανία, αφού οι δύο διαδοχικές απώλειες τ...

Το πιο ανταγωνιστικό πρωτάθλημα των τελευταίων ετών είναι αυτό που διανύουμε στην Ισπανία, αφού οι δύο διαδοχικές απώλειες των Μπαρτσελόνα και Ατλέτικο Μαδρίτης έχουν βάλει ξανά στο κόλπο του τίτλο τη Ρεάλ, που τις πλησίασε σε απόσταση ενός βαθμού.

Για την 21η αγωνιστική η πρωτοπόρος (έστω και στην ισοβαθμία) Μπαρτσελόνα υποδέχεται τη Μάλαγα στον απόηχο της αποχώρησης του Σάντρο Ροσέλ από την προεδρία μετά το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε στη μεταγραφή του Νεϊμάρ από τη Σάντος. Εκτός μάχης είναι ο τραυματίας Βραζιλιάνος, όπως και ο Πουγιόλ, ενώ επανέρχονται Ινιέστα και Άλβες.

Η Ατλέτικο Μαδρίτης, που μετά το 1-1 με τη Σεβίλλη έχασε την ευκαιρία να βρεθεί μόνη της στην κορυφή, αντιμετωπίζει την προτελευταία Ράγιο Βαγεκάνο εκτός έδρας, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης φιλοξενεί στο «Μπερναμπέου» τη δέκατη Γρανάδα με μόνιμα απόντα τον Κεντίρα.

Το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Παρασκευή, 24/1

Θέλτα-Μπέτις (22:00)

Σάββατο, 25/1

Ρεάλ Μαδρίτης-Γρανάδα (17:00)
Βαγιαδολίδ-Βιγιαρεάλ (19:00)
Βαλένθια-Εσπανιόλ (21:00)
Σεβίλλη-Λεβάντε (23:00)

Κυριακή, 26/1

Αλμερία-Χετάφε (13:00)
Οσασούνα-Αθλέτικ Μπιλμπάο (18:00)
Ράγιο Βαγεκάνο-Ατλέτικο Μαδρίτης (20:00)
Μπαρτσελόνα-Μάλαγα (22:00)

Δευτέρα, 27/1

Σοσιεδάδ-Έλτσε (23:00)

Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση