GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φοβάται διαρροή γυμνών φωτογραφιών της η Linsday Lohan

Δεν φαίνεται να απόλαυσε αρκετά το πρόσφατο ταξίδι της στο Πεκίνο η Linsday Lohan, όπου τιμήθηκε με το βραβείο μόδας Sohu Fashion Ac...


Δεν φαίνεται να απόλαυσε αρκετά το πρόσφατο ταξίδι της στο Πεκίνο η Linsday Lohan, όπου τιμήθηκε με το βραβείο μόδας Sohu Fashion Achievement Award,.
«Θέλω να σας ευχαριστήσω για τη φιλοξενία σας, παρόλ’ αυτά κάποιος έκλεψε τον υπολογιστή μου στο αεροδρόμιο», έγραψε η Linsday Lohan στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter και ανήρτησε την ακόλουθη εικόνα.
Μάλιστα, είναι διατεθειμένη να πληρώσει αδρά όποιον της βρει το κλεμμένο λάπτοπ, μιας και φοβάται τόσο τη διαρροή γυμνών φωτογραφιών της, όσο και συνομιλιών της με celebrities, όπως η Lady Gaga και ο Γούντι Άλεν.
Όπως ξεκαθάρισε δεν πρόκειται για εικόνες που τράβηξε από προσωπικές της στιγμές, αλλά για λήψεις από επαγγελματικές της φωτογραφίσεις.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση