GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Oι ληστές του Βελβεντού προειδοποιούν για νέο χτύπημα

Με κείμενό τους στον ιστότοπο indymendia, την Κυριακή, οι ληστές του Βελβεντού, αναφέρουν ξεκάθαρα πως κάποιοι ετοιμάζουν επιθέσεις,...


Με κείμενό τους στον ιστότοπο indymendia, την Κυριακή, οι ληστές του Βελβεντού, αναφέρουν ξεκάθαρα πως κάποιοι ετοιμάζουν επιθέσεις, ενώ δεν διστάζουν να τους ευχηθούν καλή τύχη. Την ίδια στιγμή, ο Χριστόδουλος Ξηρός παραμένει άφαντος, ενώ πληροφορίες κάνουν λόγο για πολύ συχνές επισκέψεις στην πτέρυγα των Πυρήνων, όταν ακόμη βρισκόταν στις φυλακές. Μάλιστα ένα από τα τελευταία βράδια του στη φυλακή το πέρασε στην πτέρυγα των «Πυρήνων της Φωτιάς», όπως άλλωστε και το βράδυ της Πρωτοχρονιάς. Την ίδια ώρα έξω είναι και ο Νίκος Μαζιώτης.
«Δεν συνάντησε τους φυλακισμένους από τη Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς μία φορά, όπως ξέραμε ως τώρα, αλλά τρεις την παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Όμως μας προβληματίζει ότι είχε ελευθέρας για επαφές και με άλλους κρατουμένους σε όλες τις πτέρυγες των φυλακών Κορυδαλλού», δήλωσε ανώτατο στέλεχος της ΕΛ.ΑΣ. στο “ΒΗΜΑ”. Επίσης, από τις καταθέσεις των σωφρονιστικών υπαλλήλων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα από τον υπουργό Δικαιοσύνης προκύπτει πως ήταν πολλές οι σχετικές “μετακινήσεις” του Ξηρού τα τελευταία δύο χρόνια περίπου.
Με αυτά τα δεδομένα και μετά τις σφαίρες που εστάλησαν στο δημοσιογράφο Γιάννη Πρετεντέρη και στον Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος, Γιώργο Προβόπουλο, η αντιτρομοκρατική εκτιμά πως θα υπάρξουν διαδοχικές επιθεσεις τις επόμενες εβδομάδες.


Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση