GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ζήτησε Μαρκάνο o Μίτσελ

Ο Ιβάν Μαρκανό –τελικά- είναι ο εκλεκτός του Μίτσελ για να καλύψει το κενό που έχει μείνει στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού μετά...


Ο Ιβάν Μαρκανό –τελικά- είναι ο εκλεκτός του Μίτσελ για να καλύψει το κενό που έχει μείνει στο κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού μετά τον τραυματισμό του Σιόβα.
Σε σημερινή σύσκεψη η οποία έγινε σήμερα στο προπονητήριο του Ρέντη ο τεχνικός των ερυθρολεύκων επέμεινε στην άποψη ότι ο Ισπανός ο οποίος έχει φορέσει και στο παρελθόν τη φανέλα της ομάδας είναι η ιδανικότερη λύση.
Από τον Ολυμπιακό πλέον, πρόκειται να απευθυνθούν στη διοίκηση της Ρουμπίν Καζάν στην οποία και ανήκει ο παίκτης.
Ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί ότι πρόκειται για μια περίπτωση αρκετά δύσκολη…
Ο Ιβάν Μαρκάνο έχει ένα υψηλό συμβόλαιο με την Ρουμπίν Καζάν, η οποία θα πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της.
Οι ερυθρόλευκοι πρόκειται να ζητήσουν τον δανεισμό του ισπανού αμυντικού μέχρι και το καλοκαίρι, φυσικά, με προοπτική απόκτησης του έναντι ενός χρηματικού ποσού το οποίο και θα καθοριστεί από τις διαπραγματεύσεις των δύο πλευρών.
Φυσικά και πρόκειται για μια… σίγουρη λύση για την άμυνα της ομάδας. Ο Μαρκάνο έχει αγωνιστεί στον Ολυμπιακό, άρα γνωρίζει πρόσωπα, τον τρόπο λειτουργίας της ομάδας και λόγω εθνικότητας, τη δουλειά του Μίτσελ.
Αυτό καθιστά τον χρόνο προσαρμογής τους στις ανάγκες των Πειραιωτών σαφώς μικρότερο έναντι των περιπτώσεων των άλλων κεντρικών αμυντικών που βρίσκονται στο στόχαστρο.
Αγωνιστικά ο Μαρκάνο μπορεί να αγωνιστεί με την ίδια ευκολία στο κέντρο της άμυνας αλλά και το άκρο, κάτι που δίνει μεγάλη δυνατότητα στον προπονητή για να διαφοροποιήσει σχήματα στην ομάδα κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Επίσης, έχει μεγάλη τάση να σκοράρει με το κεφάλι σε στημένες φάσεις κάτι που το είχε κάνει πολλές φορές και μάλιστα σε πολύ σημαντικά παιχνίδια της ομάδας, υπό τις εντολές του Ερνέστο Βαλβέρδε.
Πηγή: Sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση