GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

PRESS-GR (ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ...ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ): Ο Κ. Μπακογιάννης φιλοξένησε την Πρωτοχρονιά στο Καρπενήσι με λεφτά του δήμου(;) τον κολλητό του Χατζηδάκη, αλλά σήμερα ...εξαφανίστηκαν τα τοπικά δημοσιεύματα και η απόφαση της Διαύγειας!! Ποιος θα δώσει εξηγήσεις;;

Aπό τον Χρήστο Φωτεινό. ΜΟΝΟ στο PRESS-GR. Ένα καταπληκτικό θέμα έχει προκύψει (πάλι...) με τον δήμαρχο Καρπενησίου (που τώρα θέλει...

Aπό τον Χρήστο Φωτεινό.
ΜΟΝΟ στο PRESS-GR.

Ένα καταπληκτικό θέμα
έχει προκύψει (πάλι...) με τον δήμαρχο Καρπενησίου (που τώρα θέλει να γίνει και περιφερειάρχης...) Κώστα Μπακογιάννη και το οποίο το Press-gr σας παρουσιάζει όσο γίνεται πιο αναλυτικά...
Ο υπουργός Ανάπτυξης (και στενός φίλος της οικογένειας Μητσοτάκη) Κωστής Χατζηδάκης έκανε Πρωτοχρονιά στην Ευρυτανία. Ενώ αρχικά γράφτηκε στην τοπική εφημερίδα «Ευρυτανικά Νέα» ότι «ο υπουργός φιλοξενήθηκε στην οικία του Ευρυτάνα βουλευτή κ. Θαν. Μπούρα», στη συνέχεια αποκαλύφθηκε ότι δεν ήταν έτσι.
Σήμερα το πρωί το τοπικό site (της εν λόγω εφημερίδας) evrytanika.gr, διορθώνοντας το έντυπο δημοσίευμα αποκάλυψε «με έξοδα του δήμου Καρπενησίου, στο πλαίσιο της προώθησης του τουρισμού ( Κ.Α Ενέργειες φιλοξενίας, σίτισης μεταφοράς τουριστικών παραγόντων & δημοσιογράφων που σχετίζονται με την προώθηση του τουρισμού ) διέμεινε στην ευρυτανική πρωτεύουσα, την περίοδο της Πρωτοχρονιάς, ο Υπουργός Ανάπτυξης κ. Κωστής Χατζηδάκης» και μάλιστα για το σκοπό αυτό "επιλέχθηκε το 5στερο ξενοδοχείο Μονάτα».

Ο τίτλος του δημοσιεύματος ήταν: «Στο Μοντάνα διέμεινε, με έξοδα του δήμου, ο υπουργός Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης. Τι αναφέρει η απόφαση του Δ.Σ». Και υπήρχε μαζί η σχετική απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα «Φιλοξενία διαμονή κ. Υπουργού Ανάπτυξης από 30/12/2013 έως 31/12/2013», την υπογραφή του αρμόδιου αντιδημάρχου Δημήτρη Σταμάτη, με ημερομηνία απόφασης την 30 Δεκεμβρίου 2013 και ημερομηνία ανάρτησης την 9 Ιανουαρίου 2014 (δηλαδή χθες) και ώρα 10:53 το πρωί.

Από εδώ και πέρα αρχίζουν τα ...ωραία:
To site έκανε τη δημοσίευση σήμερα το πρωί. Μέχρι περίπου τις 12 το μεσημέρι υπήρχε και το δημoσίευμα στο site και η απόφαση στη Διαύγεια. Στη συνέχεια ...εξαφανίστηκαν κατ δύο!!!!
Πατώντας το link για το δημοσίευμα η ένδειξη που βγαίνει είναι ότι «το άρθρο δεν βρέθηκε».

Υπάρχει όμως, όπως μπορείτε να δείτε, το ίχνος του...

Στη Διαύγεια, τώρα, η αναζήτηση από σήμερα το μεσημέρι για το συγκεκριμένο θέμα τι βγάζει; Οτι «η απόφαση ανακλήθηκε» με αιτιολογία «λάθος αρχείο».

Δηλαδή; Και γιατί ανακλήθηκε σήμερα; Ύστερα από δέκα ημέρες;; Και ποιο «λάθος» έγινε; Και γιατί δεν δημοσιεύθηκε ανακλητική απόφαση; Έπρεπε να προηγηθεί το δημοσίευμα; Είναι νόμιμό αυτό; Και αν είναι νόμιμο, είναι ηθικό; Αυτό αφορά και την εφημερίδα – site που πρέπει να πει τι μεσολάβησε και ...εξαφάνισε το δημοσίευμα αντί να επανέλθει με ένα νεότερο...

Μέχρι να διευκρινιστεί τι έγινε με την φιλοξενία του υπουργού Ανάπτυξης, εξηγήσεις οφείλει και ο κ. Κ. Μπακογιάννης. Αυτό είναι το πολιτικό ήθος με το οποίο επιδιώκει να συνεχίσει την (πολιτική) διαδρομή του;

Τι ...κουκούλωμα είναι αυτό που έγινε;

Πάντως επειδή δεν τα ...κουκούλωσαν καλά, εγώ (για λογαριασμό του αγαπημένου μας Press-gr) βρήκα και το δημοσίευμα που «εξαφάνισε» (ΝΤΡΟΠΗ!!!!) η καλή τοπική εφημερίς αλλά και την απόφαση που «εξαφάνισε» η Διαύγεια και στην οποία φαίνεται ότι ο Δήμος Καρπενησίου θα πλήρωσε «με απευθείας ανάθεση» για τις πρωτοχρονιάτικες διακοπές του κ. Χατζηδάκη 395 ευρώ....



Μια λεπτομέρεια που ίσως είναι κρίσιμη για την «εξαφάνιση» της απόφασης από την Διαύγεια: Αρμόδιος υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης (και για το χειρισμό της Διαύγειας) είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, θείος του κ. Κ. Μπακογιάννη. Οπαδός και αυτός της διαφάνειας στο δημόσιο βίο – αλλά για τους ...άλλους!

8 σχόλια

  1. ΑΧ ΚΑΗΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ!!!

    ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΤΟ ΑΡΜΕΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟ-NTOΡΟ-ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΕΙΚΟ ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΣΤ!!! Αχρεία παράσιτα,τσιμπούρια, δημόσιες βδέλλες ...

    Μήπως από τους επίγονους του φαταούλα Μητσοτάκουλα, βλέπουμε τις ίδιες πολιτικές, τις ίδιες επιλογές, τις ίδιες συμπεριφορές τώρα τελευταία σε όλα τα θέματα που έχουν σχέση με το δούναι και λαβείν ...

    Η πολίτικη και εθνική μας γάγγραινα της Μητσοτακικής οικογενειοκρατίας επιβιώνει...και συνεχίζει ακάθεκτη να εισπράττει από κάθε δημόσιο ταμείο που βρίσκει διαθέσιμο ...

    Αυτό δεν είναι σοι, αυτό είναι ανίατη επιδημία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΣΗΜΕΡΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΟΤΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 1.ΟΟΟ.ΟΟΟ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΣΑΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΕΤΗΔΕ ΤΟΥ 2012, ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΒΑΛΛΕ Ο ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΣΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ.

    ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΓΙΑ ΦΑΠ 2011, 2012, 2013 ΚΑΙ ΤΟ ΕΕΤΗΔΕ ΤΟΥ 2013 ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΗ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2014. ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ.

    ΟΤΙ ΔΙΛΗΜΜΑ ΚΙ ΑΝ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΚΛΟΓΕΣ, ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΝΕΙΣ 4.000.000 ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ. ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΡΘΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ Ο ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΟΡΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΙ ΦΟΡΟΑΠΑΛΛΑΓΕΣ ΚΑΙ Ο ΝΕΟΣ ΦΟΡΟΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΟΥΝ ΝΑ ΣΗΚΩΣΟΥΝ. ΣΕ ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ. ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ, ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΔΕΝ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΔ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΑΣΕΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΟΤΑΝ ΤΟ ΜΑΙΟ Η ΝΔ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟ 18% ΗΤΑΝ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ... ΤΩΡΑ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ, ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΑΝΛΙΚΟΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΝΔ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ 10%. ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΡΑΖΕΙ ΜΕ ΟΡΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΑΣ. ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΟ 30% ΚΑΙ ΤΗΝ Χ.Α ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΕΛ ΣΤΟ 15% ΚΑΙ ΠΑΝΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΠΑΝΤΗΣΗ
    ΑΠΟ "ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ"
    Την αποκάλυψη για την διαμονή του υπουργού με έξοδα του δήμου Καρπενησίου την έκαναν τα "Ευρυτανικά Νέα" δημοσιεύοντας μάλιστα και το συγκεκριμένο έγγραφο από την Διαύγεια.

    Τα χρήματα -περίπου 500 ευρώ- σύμφωνα με το έγγραφο πρόεκυψαν από τα χρήματα για την προβολή του δήμου.

    Τι έγινε
    Μετά την ανάρτηση, το μεσημέρι της ίδιας ημέρα, επικοινώνησε με την εφημερίδα συνεργάτης του δημάρχου και μας ενημέρωσε ότι: από παρανόηση της τηλεφωνικής εντολής του δημάρχου (ο οποίος τις ημέρες της Πρωτοχρονιάς δεν ήταν στο Καρπενήσι), "φροντίστε για την φιλοξενία του υπουργού", συνεργάτης του δημάρχου υπέθεσε ότι εννοούσε και την κάλυψη των εξόδων διαμονής του και προχώρησαν εσφαλμένα στην έκδοση απόφασης την οποία υπογράφει αντιδήμαρχος.

    Τα έγγραφα είναι στην διάθεση μας. Στην Διαύγεια πλέον δεν είναι.

    Όσον αφορά στην αναφορά στην έντυπη έκδοση της εφημερίδας για την φιλοξενία του υπουργού στο σπίτι βουλευτή, ήταν κακή ενημέρωση που είχαμε από αξιόπιστη ωστόσο πηγή. Ίσως και στα πλαίσια να μην μαθευτεί η διαμονή στην Ευρυτανία του υπουργού, εξού και η αναφορά μας έγινε όταν το μάθαμε και όχι στην έκδοση της πρωτοχρονιάς

    Τα Ευρυτανικά Νέα είναι εβδομαδιαία εφημερίδα. Φυσικά την επομένη Τετάρτη 15 Ιανουαρίου θα υπάρχει και διόρθωση.

    ----------------
    Όλα τα παραπάνω αποτελούν δημοσιογραφική αποκάλυψη αποκλειστικά από τα Ευρυτανικά Νέα.

    Συνεπώς καμία υπόνοια για "κουκούλωμα" του θέματος δεν μπορούμε να αποδεχθούμε.


    ΕΥΡΥΤΑΝΙΚΑ ΝΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ Ο ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΙΣ ΒΡΩΜΙΕΣ ΤΟΥ ΛΙΑΠΗ ΣΤΟ ΚΑΡΠΕΝΗΣΙ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο ΕΧΤΡΑ ο Παυλόπουλος κάλεσε τον “βλαχοδήμαρχο” Μπακογιάννη για να μας μιλήσει για την διαφάνεια και την κατάχρηση των δημοτικών ταμείων της χώρας .

    Ποιον τον δρακουλό-εγγονό , τον υιό της πρώην δημαρχήσασας Ντοράκουλας,της χουβαρντού, που καταχρέωσε με δανεικά και οχι μόνον τον δήμο της Αθήνας.

    Ο Κωστάκης είναι γόνος της πρωθιέρειας της διαπλοκής, της ίντριγκας και της ξενοδουλίας και εγγονός του φαταούλα δράκουλα των Χανίων.

    ΚΑΤΑ ΜΑΝΑ ΚΑΤΑ ΚΥΡΗ ΚΑΤΑ ΓΥΙΟ ΚΑΙ ΘΥΓΑΤΕΡΑ …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. "Ούτε η αθεΐα ενοχοποιεί κάποιον, ούτε η ορθόδοξη πίστη αθωώνει τα εγκλήματα κάποιου"!!

    Η θρασύτητα, η αμορφωσιά, ο αναχρονισμός και η υποκρισία της Δεξιάς δεν έχουν ούτε όρια, ούτε τσίπα!

    Η πατριδοκαπηλία (Ποιοί;; ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ!) και η θρησκειοκαπηλία είναι σύμφυτα της Δεξιάς και γνωστά τοις πάσι!

    Κάνοντας το σταυρό του, ο δεξιός διερμηνέας των Γερμανών, φορώντας την κουκούλα, καταδείκνυε με το δάχτυλο, τους αγωνιστές της Εθνικής Αντίστασης.

    Αργότερα, φιλώντας το σταυρό, ο δεξιός δεσμοφύλακας, βασάνιζε τους αγωνιστές στις εξορίες και στις φυλακές!

    Επί Χούντας οι δεξιοί "πατριώτες" (όλοι, μα όλοι ανεξαιρέτως συνεργάτες των Ναζί στην Κατοχή!), ο Μάλλιος, ο Μπάμπαλης, ο Κραββαρίτης, ο Καραπαναγιώτης, ο Σπανός, ο Λάμπρου και όλα τα λοιπά ανθρωπόμορφα κτήνη-βασανιστές, ήταν "σούπερ" Χ.Ο.!!!

    Οι δολοφόνοι του Λαμπράκη, του Πέτρουλα, του Χαλκίδη, ήταν επίσης "σούπερ" Χ.Ο.

    Εκτός από θρασείς και υποκριτές, είσαστε και γελοιότατοι εκεί στο Μαξίμου και στη μονταζιέρα της "Ομάδας αλήθειας", εκεί στη Συγγρού!!

    Ο λαός δεν τρώει το κουτόχορτο σας.

    Το πολιτικό σας τέλος έρχεται λίαν συντόμως και γι’ αυτό έχετε "χεστεί" από το φόβο σας!

    Και θα είναι φριχτό για τις μίζερες και ματαιόδοξες ψυχές σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλά βαίνει για τον Αρη η υπόθεση που αφορά το θέμα των δελτίων των ποδοσφαιριστών τα οποία οι "κίτρινοι" δεν αποκλείεται να έχουν μέχρι αύριο (23/01), καθώς φαίνεται ότι βρέθηκε λύση με την προσωρινή φορολογική ενημερότητα.

    Στην καθοριστική συνάντηση που είχε το απόγευμα της Τετάρτης ο Λάμπρος Σκόρδας και ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Διονύσης Αριστοτελίδης με τον Χάρη Θεοχάρη, ο Γενικός Γραμματέας Εσόδων εμφανίστηκε θετικός στο να δοθεί στον Αρη προσωρινή φορολογική ενημερότητα μέχρι το τέλος της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, ώστε να ολοκληρωθούν οι μέχρι τώρα μεταγραφές της ομάδας και όποια άλλη κινήση γίνει .

    Στην συνάντηση το "παρών" έδωσαν επίσης και οι Ιωαννίδης, Δριβελένγκας και Κουκουλόπουλος, προσπαθώντας και αυτοί από την πλευρά τους να λυθεί το θέμα οριστικά.

    Η εντολή για την έκδοση της φορολογικής ενημερότητα θα δοθεί πιθανότατα αύριο από τον κ. Θεοχάρη και όταν ο Αρης την πάρει στα χέρια του, θα τη στείλει στην ΕΠΟ ώστε να εκδοθούν τα δελτία.

    ΑΥΤΉ ΕΊΝΑΙ Η ΕΛΛΆΔΑ...ΤΗΣ ΜΙΖΑΣ ΤΗΣ ΛΑΜΟΓΙΑ ...ΤΡΌΙΚΑ ΓΙΑ 1000 ΧΡΟΝΙΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΊΣΟΥΜΕ ΡΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση