GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tο ''γκέττο'' της Αστόριας ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ 2.000 δολάρια από τον έρανο που προοριζόταν για την Μυρτώ!

Εξευτελισμός: Η μόνιμα ''σκανδαλιάρα'' Ομοσπονδία Νέας Υόρκης, με έδρα το ''γκέττο'' Αστόριας, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗ...

Εξευτελισμός: Η μόνιμα ''σκανδαλιάρα'' Ομοσπονδία Νέας Υόρκης, με έδρα το ''γκέττο'' Αστόριας, ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΗΚΕ 2.000 δολάρια τράπεζας, που προορίζονταν γιά τον έρανο υπέρ της Μυρτώ.
''Γιά μιά χούφτα δολάρια'', παρανομούντες τυχοδιώκτες εξευτέλισαν τον Ελληνισμό
Η Ομογένεια απαιτεί, εδώ και τώρα, καθαρές εξηγήσεις-λογαριασμούς
Μυρτώ, ελληνική Ομοσπονδία Βοστώνης, χρήματα έρανου
Η ''σαπίλα'' της ''οργανωμένης Ομογένειας'' ΗΠΑ είναι γεγονός.
Η ημιδιαλυμένη Ομοσπονδία, που την λυμαίνονται γιά 2-3 δεκαετίες οικογένειες και ολίγοι τυχοδιώκτες, λειτουργούσα ως ''ιδιωτικό μαγαζάκι'' και ευεργετηθείσα από την Ελλάδα με περίπου 250.000 δολάρια χορηγίες, που είχαν άγνωστη κατάληξη, ακόμα κρατά τα χρήματα που έδωσε η Ομογένεια γιά την Μυρτώ, αρνείται να δώσει λογαριασμό με διάφορες προφάσεις και κινδυνεύει με διώξεις, αστικές και ποινικές.
Η Οργάνωση προτίμησε να απαντήσει στις αποκαλύψεις του σκάνδαλου και στα αιτήματα της μητέρας της Μυρτώ και της Ομογένειας γιά ''καθαρές εξηγήσεις-λογαριασμούς'', με πονηρά ''χτυπήματα κάτω από την ζώνη'' (γιά αποπροσανατολισμό) του νομικού της σύμβουλου Δημήτρη Ιωαννίδη (που δηλώνει, επίσης, νομικός σύμβουλος του ελληνικού γεν. Προξενείου Βοστώνης) και με παραπλανητικές αοριστολογίες, ''κούφιες εξαγγελίες'', μαζί με απειλές, του α' αντιπροέδρου της, Βασίλη Καυκά.
Απόφυγαν και αποφεύγουν ακόμα την ΟΥΣΙΑ, ένα μήνα μετά την λήξη του έρανου. Τώρα, η Εισαγγελία Μασσαχουσσέτης ασχολείται μαζί τους, μετά την γραπτή καταγγελία του δικηγόρου της μητέρας της Μυρτώ, γιά ΑΠΑΤΗ, όπως και η Ομοσπονδιακή Φορολογική Υπηρεσία, ενώ εξαγριωμένοι Ελληνοαμερικανοί, δηλώνουν αποφασισμένοι να τους ''ταράξουν'' στις αγωγές. Παράλληλα, η μεγαλύτερη αμερικάνικη εφημερίδα της Βοστώνης ετοιμάζεται να τους ''ξετινάξει'', μαζεύοντας υλικό και από το αμαρτωλό παρελθόν της Ομοσπονδίας (άλλους εράνους πριν κλπ).
Η Ομοσπονδία Βοστώνης έκανε 3, στο ελάχιστο, παρανομίες:
- Δεν άνοιξε ειδικό λογαριασμό γιά τα χρήματα του έρανου, στο όνομα της (ανήλικης) Μυρτώ με διαχειρίστρια την μητέρα της, όπως ο νόμος ορίζει.
- Εξαπάτησε τους δωρητές, δηλώνοντας δημόσια και γραπτά, ότι οι δωρεές τους έχουν φοροαπαλλαγή.
- Ζήτησε αρχικά 25.000 δολ. γιά αγορά ειδικού μηχανήματος. 'Οταν συμπληρώθηκε το ποσό ΔΕΝ σταμάτησε τον έρανο και μετά έθεσε αυθαίρετα τους δικούς της όρους, γιά την διάθεση των χρημάτων.
Η Μυρτώ με την μητέρα της επέστρεψαν στην Ελλάδα, ΧΩΡΙΣ βοήθεια από την Ομογένεια, αλλά με... βρισιές, ατιμίες και συκοφαντίες (εις βάρος της μητέρας). Και τα χρήματα του έρανου -131.000 δολ.- είναι ακόμα στο ταμείο μιάς άχρηστης Οργάνωσης ολίγων τυχοδιωκτών, η οποία διέσυρε την Ομογένεια. Και ακόμα ισχυρίζονται ότι θα πάνε γιά τα...νοσήλεια της Μυρτώ στην Βοστώνη, αυτά που πλήρωσε ήδη η Ελλάδα, ενώ η μητέρα της, γραπτά μέσω δικηγόρου, τους διαμήνυσε ''μην τολμήσετε να ασχοληθείτε με ιατρικά-νοσηλευτικά έξοδα'', λέγοντάς τους δημόσια ''δεν θέλουμε τα χρήματα, δώστε τα πίσω στους δωρητές''.
Πρόεδρος της Ομοσπονδίας είναι ο Γιάννης Ράμμος, που βρίσκεται στην Οργάνωση, όπως και η πλειοψηφία των ''ηγετών'', γιά 30 χρόνια. Αυτός δεν μιλάει γιά τον έρανο, αφήνοντας τον α' αντιπρόεδρο να κάνει την ''βρώμικη δουλειά''. 'Οταν μιά Οργάνωση, αντί γιά καθαρές εξηγήσεις καταφεύγει σε υπεκφυγές και λασπολογίες, τότε το πρόβλημα είναι υπαρκτό και οι υποψίες βάσιμες: 'Εχουν τα δικά τους σχέδια γιά ''χρησιμοποίηση'' των χρημάτων του εράνου. Φάνηκε από την αρχή, αφού παραβίασαν ακόμα και τους νόμους γιά σχετικά θέματα εράνων. Επίσης αποφεύγουν να συγκαλέσουν γενική συνέλευση να αποφασίσει, πιστοποιώντας έτσι ότι μιά ομάδα ''κομπιναδόρων'', με προσωπικά οικονομικά προβλήματα, θέλει να διαχειριστεί τα χρήματα, όπως αυτή νομίζει. Η συνέχεια φαίνεται ότι θα δοθεί στα δικαστήρια, γιά να ''δοξαστεί'' η παραπαίουσα Ομογένεια. Και αν βγούν στην επιφάνεια -από το IRS, όπως αναμένεται- οι χορηγίες από την Ελλάδα προς την Ομοσπονδία Βοστώνης, κατά παράβαση ομοσπονδιακού νόμου των ΗΠΑ, τότε θα ''δοξαστούμε'' σε παναμερικάνικο επίπεδο.
(Το σκάνδαλο με τα χρήματα γιά την Μυρτώ, ανάδειξε η e-εφημερίδα ''Πρωϊνή'')

2 σχόλια

  1. Ο Ελληναρας ο μιζαδορος
    ο πειναλεος
    ο παμφτωχος
    που ξεκουμπιστηκε στου διαολου τη μανα για να τα οικονομησει
    πουλα και τη μανα του για μερικα δολαρια
    εκει στη χωρα που ειναι εδρα του σατανα
    οπου οι ανθρωποι σε κοιτανε στη μεση, (πουναι η τσεπη με το πορτοφολι) και οχι στα ματια,
    αυτοι οι ελληνες ποτε δεν αλλαξαν
    ουτε εκει
    ουτε εδω στο ελλαδα
    και θαναι αιωνια ντροπη για την φυλη μας
    που εδωσε τα φωτα της στον κοσμο καποτε

    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. The greek Mafia.."Alexandros Kaponis=Al Kapone"

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση