GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Tι είπαν οι αγανακτισμένοι Κεφαλονίτες στον Σαμαρά...

Δέκτης παραπόνων έγινε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψη του στη σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά. "Μας κάνατε χωριό, αλλά δεν είμαστε στ...

Δέκτης παραπόνων έγινε ο Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψη του στη σεισμόπληκτη Κεφαλλονιά.
"Μας κάνατε χωριό, αλλά δεν είμαστε στο μυαλό και στο πνεύμα", είπε κάποιος στον πρωθυπουργό, διαμαρτυρόμενος για τον Καλλικράτη στο Ληξούρι.
Άλλος του φώναξε:
"Να κάνεις και δεύτερο δήμο στο Ληξούρι κ. πρωθυπουργέ", ενώ ένας τρίτος ζήτησε να επιστραφούν τα κρατικά κονδύλια τα οποία έχουν μειωθεί λόγω της κρίσης.
"Να μας δώσετε πίσω τα λεφτά που μας πήρατε".
Μόνο ένας πολίτης απευθύνθηκε στον πρωθυπουργό υπενθυμίζοντας του πως υπάρχει σοβαρό οικονομικό πρόβλημα.
"Ο κόσμος υποφέρει, αλήθεια σας λέω", του είπε.
Φυσικά από τέτοιες καταστάσεις δεν λείπουν και τα προσωπικά παράπονα.
"Έχω μια μάνα με 85% αναπηρία, έχει περάσει καιρός κι ακόμη περιμένω να λεφτά και με κοροϊδεύουν. Να πάρω τα λεφτά να βάλω μια γυναίκα να ζήσω κι εγώ σαν άνθρωπος. Να βγω να κάνω ένα μεροκάματο. Μην ξεχνάτε τα προβλήματά μας".
Τέλος, κάποιος ο οποίος όμως δεν φαίνεται στο video, ακούγεται όμως, λέει στον πρωθυπουργό:
"Όχι πολιτική και ψέμματα. Αλήθειες. Τέρμα τα ψέμματα, αλλιώς δεν ξαναπατάτε εδώ, δεν καταπατάτε στο νομό!".

Επίσκεψη Σαμαρά στο Ληξουρι από dm_518cf56329bd4

1 σχόλιο

  1. Με εντολή Σαμαρά, ο πιλότος του πρωθυπουργικού αεροπλάνου το προσγείωσε στην Κεφαλονιά, ενώ με εντολή Σαμαρά οι αεροσυνοδοί έβγαλαν τα σουτιέν τους και τραβούσαν τα βυζιά τους.

    Με εντολή Σαμαρά ο Γιακουματος είναι αθώος/

    Με εντολή Σαμαρά θα χτυπήσει ο Χριστόδουλος Ξηρός και με εντολή Σαμαρά θα πουλήσει ο Ολυμπιακός τον Μήτρογλου στη Φούλαμ.

    Με εντολή Σαμαρά θα διατεθεί για την Παιδεία και την Υγεία το ποσό των 17,39 εκατ. ευρώ από μίζες, ΑΦΟΥ τις υπόλοιπες μίζες θα τις κρατήσουν....π.χ ΛΙΑΠΗ ΚΑΙ ΣΙΑ...

    Πολλές εντολές δίνει ο Σαμαράς; θα έχει επηρεαστεί από την στενή φιλία του με τον Θεό.

    Βέβαια, ο Σαμαράς έχει ξεπεράσει σε εντολές και τον Θεό. Καλά που δεν ζει ο Μωυσής γιατί θα είχε πιαστεί η μέση του να κουβαλάει τόσες πλάκες.

    Είναι πολύ αστείο που όλα στην χρεοκοπημένη και υπόδουλη Ελλάδα γίνονται με εντολή Σαμαρά –τις εντολές της Τρόικας τις γράφει στα παλιά του τα παπούτσια ο Σαμαράς- αλλά εξηγείται από τις ευρωεκλογές που πλησιάζουν.

    Η διαρκής επανάληψη του ακροδεξιού επιτελείου του Σαμαρά πως όλα γίνονται με εντολή Σαμαρά βοηθάει στο να καταλάβει και ο πιο ηλίθιος πως αφενός το ποσοστό της Νέας Δημοκρατίας πρέπει να είναι το χαμηλότερο από την ημέρα της ίδρυσής της και αφετέρου πως ο Σαμαράς έχει τελειώσει οριστικά για την Νέα Δημοκρατία....ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΡΑΟΥΣ πολλά παιδιά θα πάρουν ΜΑ ΠΟΛΥ ΡΑΟΥΣΣΣΣΣΣ

    Μπροστά στην επερχόμενη συντριβή του,γυρω στο 12%, ο Σαμαράς μπορεί να οδηγήσει την χώρα σε εθνικές εκλογές –για να αποφύγει να γίνουν μερικούς μήνες αργότερα και η Νέα Δημοκρατία να πάρει μονοψήφιο ποσοστό-, οπότε και οι εθνικές εκλογές θα γίνουν με εντολή Σαμαρά.

    Το στραπάτσο που θα πάθει ο Σαμαράς στις εκλογές σίγουρα δεν θα γίνει με εντολή Σαμαρά...

    Μια που με τις εντολές του Σαμαρά θέλει και ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ με τον ΒΕΛΙΝΕΖΟ και τον μπουμπουκο μαζί ΤΟΥ....ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤΤ ΡΕΕΕΕΕΕ..χαμούρες παρσινομπελ ρετάλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση