GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Χαμός στο Twitter με το account «Χριστόδουλος Ξηρός»

Ένα νέο προφίλ στο Twitter που μετρά μόλις 16 ημέρες ζωής έχει φέρει τα πάνω-κάτω στο Twitter. Κάποιος χρήστης, θέλοντας πιθανώς να…...

Ένα νέο προφίλ στο Twitter που μετρά μόλις 16 ημέρες ζωής έχει φέρει τα πάνω-κάτω στο Twitter. Κάποιος χρήστης, θέλοντας πιθανώς να… τρολάρει την απόδραση του Χριστόδουλου Ξηρού και τις ευθύνες των αρμόδιων κρατικών υπηρεσιών έφτιαξε ένα account με το όνομα του τρομοκράτη και δεν έχει αφήσει τίποτα ασχολίαστο. Ήδη, μάλιστα, ο υποτιθέμενος Χριστόδουλος Ξηρός έχει πάνω από 1.500 followers.
Με προφανή χιουμοριοστική διάθεση ο χρήστης «Χριστόδουλος ο Ξηρός» γράφει στο χώρο που περιγράφει με λίγα λόγια τον εαυτό του «Είμαι εκρηκτικός τύπος,μου αρέσουν οι άδειες! Μακρυά από τον Κορυδαλλό».
Στο… στόχαστρό του έχουν βρεθεί, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Δημοσίας Τάξης, κ. Νίκος Δένδιας, ο υπουργός Υγείας, κ. Άδωνις Γεωργιάδης, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων, κυρία Ραχήλ Μακρή, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Θάνος Πλεύρης, κ.ά.. Μάλιστα, δεν έχει αφήσει ασχολίαστο ούτε το Dancing With The Stars.
Μάλιστα, φαίνεται να… συνομιλεί και με τον «Λουκά» της 17Ν, δηλαδή τον Δημήτρη Κουφοντίνα –που επίσης έχει λογαριασμό στο Twitter.
Δείτε μερικά από τα καλύτερα tweets:


Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση