GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βίντεο-σοκ από Χαβάη: Δείτε λεπτό προς λεπτό τη συντριβή αεροσκάφους [video]

Ένα νέο δραματικό βίντεο από τη συντριβή του αεροσκάφους που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της Loretta Fuddy, της διευθύντριας του Τ...


Ένα νέο δραματικό βίντεο από τη συντριβή του αεροσκάφους που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο της Loretta Fuddy, της διευθύντριας του Τμήματος Υγείας της Χαβάης, της γυναίκας που το 2011... είχε κάνει δεκτή την αίτηση του Λευκού Οίκου για την παραχώρηση όλου του εγγράφου του πιστοποιητικού γέννησης του Αμερικανού προέδρου, είδε σήμερα το «φως» της δημοσιότητας

Το νέο αυτό υλικό, που έχει στην κατοχή του το αμερικανικό, τηλεοπτικό δίκτυο ABC, τραβήχτηκε από έναν επιβάτη του αεροσκάφους, την ώρα που το μικρό αεροπλάνο έπεφτε στην θάλασσα στην Χαβάη τον περασμένο μήνα.

Στις παρακάτω εικόνες βλέπουμε το νερό να γεμίζει το αεροπλάνο, ωστόσο, όλοι οι επιβάτες παραμένουν -όσο μπορούν- ήρεμοι στην προσπάθειά τους να σωθούν.

Η 65χρονη Fuddy ήταν η μόνη επιβάτης του αεροσκάφους που έχασε τη ζωή της, -αν και κατάφερε να βγει από το αεροπλάνο- ενώ τα άλλα οχτώ άτομα που ταξίδευαν μαζί της διασώθηκαν.

Υπενθυμίζεται ότι η ιστορία με το πιστοποιητικό γέννησης του Ομπάμα είχε ξεκινήσει από τον Αμερικανό μεγιστάνα του real estate Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος προσπαθούσε να αποδείξει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ δεν είχε γεννηθεί στην Αμερική και κατά συνέπεια, ότι δεν δεν μπορούσε να εκλεγεί πρόεδρος.

Έπειτα από χρόνια θεωριών συνωμοσίας, ο Ομπάμα έδωσε στη δημοσιότητα τη ληξιαρχική πράξη γεννήσεώς του. Ωστόσο, έπειτα από τον θάνατο της Loretta ο Τραμπ «ξαναχτύπησε» λέγοντας ότι το δυστύχημα ήταν «πολύ βολικό και περίεργο».

«Ήταν η μόνη που σκοτώθηκε σε αυτό το αεροπορικό δυστύχημα», έγραψε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter.
Πρώτο Θέμα

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση