GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγάλη ένταση στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης [video]

Με πολύ κόσμο από τα χωριά της δημοτικής ενότητας Βαλτετσίου έγινε το βράδυ της Πέμπτης η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολ...


Με πολύ κόσμο από τα χωριά της δημοτικής ενότητας Βαλτετσίου έγινε το βράδυ της Πέμπτης η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Τρίπολης. Θέμα της συζήτησης αφορούσε... την πρόβλεψη να λειτουργήσει μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων στην Παλαιόχουνη, σύμφωνα με το σχεδιασμό της ΤΕΡΝΑ.
Λίγο μετά τις 10.00 το βράδυ, πολύ μεγάλη ένταση επικράτησε όταν μίλησε ο εκπρόσωπος του ΤΕΙ Κρήτης κ. Μανιός (που είχε έρθει στο συμβούλιο για άλλο θέμα, σχετικό με τα σκουπίδια) μίλησε για ανταποδοτικά και ότι δεν υπάρχει φιλικότερη για το περιβάλλον διαδικασία, προκαλώντας αντιδράσεις από κατοίκους και από τον Σαμαρτζή.
Ενώ, η ένταση συνεχίστηκε μετά ανάμεσα σε κάτοικους, τον Δήμαρχο και τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου. Τόσο ο Σμυρνιώτης, όσο και ο Ταλούμης είπαν ότι ποτέ δεν καλέστηκαν για να συμμετέχουν στις συγκεντρώσεις κατοίκων που έγιναν το προηγούμενο διάστημα.
Κάποια στιγμή, ο Κώστας Ταλούμης προειδοποίησε ότι θα διακόψει τη συνεδρίαση.

kalimera-arkadia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση