GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

VIDEO: Αυτή είναι η συνοδός πολυτελείας που... περιποιείται τους ισχυρούς άνδρες του κόσμου

Η συνοδός πολυτελείας που ακούει στο όνομα Μόνικα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νταβός λόγω του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για ...


Η συνοδός πολυτελείας που ακούει στο όνομα Μόνικα, βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο Νταβός λόγω του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ για να «χαλαρώσει» ισχυρούς άνδρες από όλο τον κόσμο.Σύμφωνα με το Πρώτο Θέμα, η Μόνικα κατάγεται από την Ιταλία και είναι 24 ετών. Αυτές τις ημέρες έχει μεταβεί στο Νταβός για να ασκήσει το επάγγελμα της και να ικανοποιήσει ισχυρούς άνδρες από όλο τον κόσμο.
Μόλις τελειώνουν τα επαγγελματικά γεύματα και οι συνεδριάσεις, η Μόνικα αναλαμβάνει να εκτελέσει το έργο της: ««Λατρεύω τη δουλειά μου. Κερδίζω 700 ευρώ για κάθε ραντεβού» δήλωσε η ίδια.
Η 24χρονη παραχώρησε συνέντευξη στο ελβετικό δίκτυο Blick και περιέγραψε μία τυπική μέρα στο Νταβός. Η ίδια είπε ότι ο άνδρας νοικιάζει το δωμάτιο σε πολυτελές ξενοδοχείο και με 700 ευρώ, αυτή είναι δική του για μία με δύο ώρες.
Η Μόνικα εργάζεται για την εταιρεία συνοδών πολυτελείας Mostindien-escort και κατά μέσο όρο κλείνει τέσσερα με πέντε ραντεβού την ημέρα. Η ίδια αναφέρθηκε και σε μία περίπτωση κάποιου από τους ισχυρούς, που περπάτησε μαζί της κάτω από τα αστέρια, της πέταξε χιονόμπαλες και παίξανε χιονοπόλεμο ενώ της μίλησε και για την τέχνη χωρίς να επιδιώξει την σεξουαλική επαφή.
«Γνωρίζω ότι πολλοί δεν το καταλαβαίνουν, αλλά εγώ αγαπάω τη δουλειά μου. Με κάνει να έχω εξουσία πάνω στους άνδρες», δήλωσε η 24χρονη και αποκάλυψε τις επιθυμίες αυτών των ανδρών: «δεν έχουν σεξουαλικές διαστροφές, δεν είναι σαδομαζοχιστές. Είναι παραδοσιακοί και πολύ σπάνια κάνουν χρήση ναρκωτικών» ενώ συμπλήρωσε ότι «θέλουν να ζήσουν τις φαντασιώσεις τους μαζί μου. Ξέρουν ότι δεν τους κρίνω. Αυτοί οι άνδρες αναζητούν κάποιον με τον οποίο μπορούν να μιλήσουν. Μία φίλη».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση