GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αυτό προτιμούν σχεδόν όλες οι γυναίκες στην ερwτική πράξη!

Μπορεί οι γυναίκες να κάνουν τα πάντα για να έχουν το τέλειο σώμα, ωστόσο, όταν έρθει η ώρα για την ερwτική πράξη, σβήνουν όλα τα φώ...


Μπορεί οι γυναίκες να κάνουν τα πάντα για να έχουν το τέλειο σώμα, ωστόσο, όταν έρθει η ώρα για την ερwτική πράξη, σβήνουν όλα τα φώτα στην κρεβατοκάμαρα.
Μάλιστα, σύμφωνα με ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Μινεσότα, οι γυναίκες ακολουθούν αυτήν την τακτική όχι μόνο στην πρώτη τους ερωτική συνεύρεση, αλλά και στις υπόλοιπες.
Που οφείλεται όμως αυτό;
Όπως αναφέρεται στη σχετική μελέτη, οι γυναίκες σβήνουν τα φώτα την «κρίσιμη ώρα», εξαιτίας της ανασφάλειας που βιώνουν για το σώμα τους.
Για τις ανάγκες της μελέτης, η ερευνητική ομάδα συνεργάστηκε με 1.500 γυναίκες με μέσο όρο ηλικίας τα 30 έτη. Από αυτές, το 80%, κατά δήλωσή τους, ένιωθαν μεγάλη ανασφάλεια για το σώμα τους.
Όπως εξηγούν οι ερευνητές, στις περισσότερες περιπτώσεις οι γυναίκες έχουν μεγαλώσει μαθαίνοντας να θεωρούν το σώμα τους αντικείμενο πόθου, με αποτέλεσμα αν κάποια δεν αισθάνεται καλά με το σώμα της, να προτιμά να σβήνει τα φώτα, προκειμένου να «κρύψει» τις ατέλειες και να μην έχει άγχος κατά τη διάρκεια της συνουσίας.
Ωστόσο, θα πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη και από τους δύο ερωτικούς συντρόφους ότι το απόλυτο σκοτάδι δεν βοηθά στην οπτική διέγερση και την έντονη ερwτική επιθυμία, ενώ, όταν η τακτική αυτή μετατραπεί σε συνήθεια, τότε απλά διαιωνίζεται η απόσταση ανάμεσα στους δύο συντρόφους.

1 σχόλιο

  1. ουφ! τι θα ακουσω ακομα!15 Ιαν 2014, 8:12:00 μ.μ.

    ολο μαλακιες γραφετε

    δηλαδη τα φωτα φταινε;!



    ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση