GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κατάθεση προσφορών για υποέργο του «Wander by Bicycle»

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10 π.μ. πραγματοποιείται η κατάθεση των προσφορών για την προκήρυξη του έργου «Προμήθεια πινακίδ...

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014 και ώρα 10 π.μ. πραγματοποιείται η κατάθεση των προσφορών για την προκήρυξη του έργου «Προμήθεια πινακίδων και εργασίες διαμόρφωσης επιλεγμένων περιαστικών ποδηλατικών... διαδρομών στο λόφο Μονοδενδρίου και στο όρος Μόβρη, στο πλαίσιο υλοποίησης της Δράσης 3.2 του έργου “Wander by Bicycle”».

Το συγκεκριμένο έργο της προμήθειας πινακίδων και των εργασιών διαμόρφωσης είναι προϋπολογισμού 20.067,45 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α) και η πρόσκληση έχει αναρτηθεί στον δικτυακό τόπο της Αναπτυξιακής Εταιρείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.aepde.gr.

Το έργο με τίτλο «Wander By Bicycle-W.B.B» του προγράμματος «Ευρωπαϊκής Εδαφικής Συνεργασίας Ελλάδα- Ιταλία 2007-2013» έχει σαν κύριο αντικείμενο την αειφόρο τοπική ανάπτυξη μέσα από την διάδοση και χρησιμοποίηση του ποδηλάτου ως εναλλακτικό μέσο μεταφοράς.

Με την υλοποίηση του έργου με τίτλο «Wander By Bicycle-W.B.B» του προγράμματος «Ευρωπαϊκή Εδαφική Συνεργασία Ελλάδα- Ιταλία 2007-2013», θα προωθηθεί ο ποδηλατόδρομος ως μορφή βιώσιμης ανάπτυξης του τουρισμού, θα ενθαρρυνθεί η προσέγγιση με το ποδήλατο σε μη ποδηλατικό περιβάλλον όπου συχνά εμποδίζεται λόγω του φόβου ατυχημάτων, θα προωθηθεί η δημιουργία τοπικών ποδηλατοδρόμων επηρεασμένες από την «οδό της Ευρώπης» με σκοπό την ανάπτυξη τοπικών ποδηλατικών δικτύων για ποδηλάτες. Επίσης θα ξαναζωντανέψουν οι παλαιοί αγροτικοί δρόμοι και τα μονοπάτια με πλήρη σεβασμό του γεωργικού τοπίου και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας και θα ενθαρρυνθεί η χρήση των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς και ιδιαίτερα αυτών με τις λιγότερες περιβαλλοντικές επιπτώσεις.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία της Αναπτυξιακής Εταιρίας Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας Ανώνυμη Εταιρία ΟΤΑ – Υποκατάστημα Πύργου, στη διεύθυνση 28ης Οκτωβρίου 54, Πύργος Ηλείας και στο τηλέφωνο 26210 37146, fax 26210 37169.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση