GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Οι Webvistas στις 8 Ιανουαρίου‏ στη Θεσσαλονίκη...

Παιδιά γεια σε όλους. Ονομάζομαι Δημήτρης Λαζόπουλος και είμαι μέλος της εθελοντικής ομάδας Webvistas . Η ομάδα μας αποτελείται από απόφο...

Παιδιά γεια σε όλους. Ονομάζομαι Δημήτρης Λαζόπουλος και είμαι μέλος της εθελοντικής ομάδας Webvistas. Η ομάδα μας αποτελείται από απόφοιτους των ΑΕΙ και ΤΕΙ της χώρας, καθώς και από μεταπτυχιακούς φοιτητές, οι οποίοι υπό την καθοδήγηση του καθηγητή του Ε.Μ.Π. Μιχάλη Βαφόπουλου, προσπαθούμε να φέρουμε τον πολίτη και το διαδίκτυο λίγο πιο κοντά.
Στο πλαίσιο αυτό διοργανώνουμε δωρεάν σεμινάρια στην Κεντρική Βιβλιοθήκη Θεσσαλονίκης, και χρειαζόμαστε τη βοήθειά σας προκειμένου το εγχείρημά μας να γίνει γνωστό στο κοινό της Θεσσαλονίκης και της βόρειας Ελλάδας γενικότερα.
Θα θέλαμε λοιπόν, αν μπορείτε, να μας κάνετε μία ανάρτηση σχετικά με το σεμινάριο που πραγματοποιούμε αύριο:
Οι Webvistas σας προσκαλούν στις 8 Ιανουαρίου στις 18:00, στο τέταρτο εργαστήριο της χειμερινής περιόδου, με θέμα: "Κοινωνική διάδραση στο διαδίκτυο -η μετάβαση σε ένα νέο περιβάλλον επικοινωνίας." με εισηγήτρια την ψυχολόγο Δέσποινα Δριβάκου.
Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αίθουσα της Κεντρικής Βιβλιοθήκης του Δήμου Θεσσαλονίκης (Αλ. Σβώλου & Εθν. Αμύνης). Η συμμετοχή στο εργαστήριο είναι δωρεάν.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώνουν συμμετοχή συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής με ένα κλικ εδώ. Υπενθυμίζεται πως ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Εκ μέρους των Webvistas,
Δημήτρης Λαζόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση