GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αλγερία: 103 νεκροί από συντριβή στρατιωτικού αεροσκάφους

Στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος συνετρίβη στην ανατολική Αλγερία με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο πάνω από 100 άτομα, σύμφωνα...


Στρατιωτικό μεταγωγικό αεροσκάφος συνετρίβη στην ανατολική Αλγερία με αποτέλεσμα να βρουν τραγικό θάνατο πάνω από 100 άτομα, σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης.

Το αεροσκάφος, τύπου Hercules C130, συνετρίβη σε ορεινή περιοχή της επαρχίας Ουμ αλ Μπουαγί, πιθανότατα λόγω άσχημων καιρικών συνθηκών.

Ένας από τους επιβάτες του στρατιωτικού αεροσκάφους C-130 που συνετρίβη σήμερα Τρίτη στην ανατολική Αλγερία βρέθηκε ζωντανός από τις ομάδες διάσωσης, ανέφερε ένας αξιωματικός της υπηρεσίας πολιτικής προστασίας μιλώντας στο δημόσιο ραδιόφωνο της χώρας. Εκτιμάται πάντως ότι δεν επέζησε κανένας άλλος από τους περίπου 100 επιβαίνοντες και το πλήρωμα.

"Βρήκαμε έναν επιζώντα και οι έρευνες συνεχίζονται", είπε ο συνταγματάρχης Φαρίντ Νέσαντ, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις. Η ορεινή περιοχή της επαρχίας Ουμ Ελ Μπουάγι, όπου κατέπεσε το μεταγωγικό αεροσκάφος, είναι ιδιαίτερη δύσβατη.

Δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής σε τι κατάσταση είναι ο άνθρωπος που επέζησε από την πτώση του αεροσκάφους.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση