GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αναβλήθηκε για τις 12 Μαρτίου η εκδίκαση της αγωγής στον Κ. Μπακογιάννη για την διατροφή. Κινήσεις προσέγγισης...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο.  ΜΟΝΟ στο Press-gr. Για τις 12 Μαρτίου αναβλήθηκε η συζήτηση της αγωγής κατά του Κώστα Μπακογιάννη (που επρό...

Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 
ΜΟΝΟ στο Press-gr.

Για τις 12 Μαρτίου αναβλήθηκε η συζήτηση της αγωγής κατά του Κώστα Μπακογιάννη (που επρόκειτο να γίνει σήμερα) για το θέμα της διατροφής στην ενός έτους κόρη του με την Μαίη Ζαννή. (Λεπτομέρειες εδώ) Πρόκειται για τη δεύτερη αναβολή που συμφωνείται μεταξύ των δύο πλευρών (Διαβάστε την αρχική αποκάλυψη εδώ).
Από τις υπάρχουσες πληροφορίες προκύπτει ότι ήδη:
- Η μικρή Ολυμπία ενεγράφη κανονικά στο δημοτολόγιο του δήμου Καρπενησίου.
- Ο Κ. Μπακογιάννης υποχρεώθηκε να την αναγνωρίσει ως παιδί του και φέρει πλέον και το δικό του επώνυμο.
- Το προηγούμενο διάστημα συναντήθηκε για πρώτη φορά μαζί της. Το ίδιο έκανε και η γιαγιά της Ντόρα Μπακογιάννη, εναντίον της οποίας επίσης έχει στραφεί με την αγωγή της η Μαίη Ζαννή.
- Για το θέμα της διατροφής, η πλευρά του Κ. Μπακογιάννη έκανε μια πρώτη υποχώρηση δεχόμενη να αυξήσει το μηνιαίο ποσό της διατροφής από 400 σε 600 ευρώ. Δεν είναι γνωστό αν θα υπάρξει περαιτέρω προσέγγιση μεταξύ των δύο πλευρών και για το θέμα αυτό μέχρι τις 12 Μαρτίου που ορίστηκε η νέα συζήτηση. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση