GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πρέβεζα: Σταμάτησαν φορτηγό με 180 κιλά χασίς

Με την… αμοιβή του στην τσέπη συνέλαβαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. Πρέβεζας έναν Αλβανό που είχε αναλάβει τη μεταφορά ενός ακόμη ...

Με την… αμοιβή του στην τσέπη συνέλαβαν οι άνδρες της Ο.Π.Κ.Ε. Πρέβεζας έναν Αλβανό που είχε αναλάβει τη μεταφορά ενός ακόμη μεγάλου φορτίου με ινδική κάνναβη για λογαριασμό των καρτέλ ναρκωτικών της πατρίδας του! Στις τσέπες του βρήκαν και κατέσχεσαν 4.500 ευρώ!

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο στη Φιλιππιάδα το κλειστό φορτηγάκι το οποίο οδηγούσε ο αλλοδαπός και βρήκαν στο εσωτερικό του επτά σάκους με ναρκωτικά συνολικού βάρους άνω των 180 κιλών. Όπως αποκάλυψε ο οδηγός που συνελήφθη άμεσα, το φορτίο της κάνναβης είχε φορτωθεί στα ελληνοαλβανικά σύνορα και είχε τελικό προορισμό την Αθήνα.

Τα χρήματα και το φορτηγάκι του δράστη κατασχέθηκαν μαζί με το χασίς και η Ασφάλεια Πρέβεζας ανέλαβε να διερευνήσει ποιοι θα ήταν οι αποδέκτες του φορτίου. Στο μεταξύ, ο Αλβανός μεταφορέας ανακρίνεται και για το κινητό του ζητήθηκε άρση απορρήτου, ενώ θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας.

Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση