GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πάνω από 1 δις ευρώ στην επιχείρηση εξόντωσης του Σακελλαρίδη!

Aπό τον Ian Ford. Στο “Kουρδιστό Πορτοκάλι» δεν κρύψαμε ποτέ την καχυποψία μας για τα πλουσιόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο έχουν βρει κατ...

Aπό τον Ian Ford.

Στο “Kουρδιστό Πορτοκάλι» δεν κρύψαμε ποτέ την καχυποψία μας για τα πλουσιόπαιδα του ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο έχουν βρει καταφύγιο τα σεσημασμένα πολιτικά καθάρματα του ΠΑΣΟΚ. Αυτό δεν μας εμπόδισε όμως να μετρήσουμε στα συν, την επιλογή του Αλέξη Τσίπρα στο πρόσωπο του νεαρού Γαβριήλ Σακελλαρίδη για τον δήμο της Αθήνας. Πιστεύουμε πως θα είχε ενδιαφέρον αν κέρδιζε τον δήμο ένας νέος άνθρωπος από το πουθενά.
Πριν λοιπόν αρχίσει η μάχη για τον δήμο της Αθήνας, γινόμαστε μάρτυρες ενός επικοινωνιακού blitzkrieg υπέρ του Καμίνη αλλά και υπέρ του Άρη Σπηλιωτόπουλου. Την αρχή έκανε το site της Έλλης Στάη το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες έχει την στήριξη της Μαράννας Λάτση.
Ακολούθησαν η Realnews και το Πρώτο Θέμα. Και τα 3 αυτά ΜΜΕ δίνουν στον Καμίνη την πρωτιά με τον Άρη Σπηλιωτόπουλο να συγκεντρώνει τις πιο πολλές πιθανότητες να βρεθεί αντίπαλός του στον δεύτερο γύρο.
Τι συμβαίνει εδώ αδέλφια; Πως ένας φθαρμένος και αποτυχημένος δήμαρχος εμφανίζεται λίρα εκατό και εκ νέου νικητής και μάλιστα με περίπατο;
Θα σας πούμε τι συμβαίνει με ακρίβεια.

Κατ΄αρχήν, ο Καμίνης έχει δώσει ένα σκασμο χρήματα στα συστημικά ΜΜΕ, όπως επίσης και στα εναλλακτικά free press τα οποία ζούνε από τις διαφημίσεις και τις χορηγίες.
Άρα έχει μπετονάρει έναν ζηλευτό μηντιακό στρατό καλοταισμένων παπαγαλακίων.
Πάμε παρακάτω: Στην διάρκεια της θητείας του έχει ανοίξει νταλαβέρια με μεγάλες εταιρείες (κατασκευαστικές, πολυεθνικές που δραστηριοποιούνται στην Αθήνας και πάει λέγοντας).
Έτοιμάζεται να πέσει πολύ χρήμα σε περιοχές του ιστορικού κέντρου (Κεραμεικός-Μεταξουργείο) που υποβαθμίζονται τεχνικά με την παρουσία μεταναστών και στην συνέχεια με τις επιχειρήσεις σκούπα παραδίδονται στα κοράκια που έχουν στήσει μπίζνα πολλών δις!
Συνεχίζουμε για να αντιληφθείτε την πρεμούρα του συστήματος να εξαφανισθεί ο Σακελλαρίδης-ίσως η μόνη σωστή επιλογή του Τσίπρα μέσα σε ένα κρεσέντο από μαλακίες που μας είχε συνηθίσει όλο αυτό το διάστημα.

Τυχόν νίκη του Σακελλαρίδη στην Αθήνα θα προκαλέσει πανικό στην καρδιά του κυβερνητικού-μηντιακού συστήματος εξουσίας.
Αν ο Σακελλαρίδης κερδίσει την Αθήνα η πίεση που θα ασκηθεί στο Μέγαρο Μαξίμου για εκλογές το Φθινόπωρο θα είναι ασφυκτική.
Δύσκολα θα καταφέρει ο Σαμαράς να τις αποφύγει. Αλλά από τον Οκτώβριο του 2014 ως την Άνοιξη του 2015- που είναι πολύ πιθανό να είναι η καταληκτική ημερομηνία της κυβέρνησης Σαμαρά-, δεν θα μας χωρίζουν παρά 6 μήνες.
Με δήμαρχο στην Αθήνα συριζαίο θα βοούν όλα τα διεθνή ΜΜΕ ότι έρχεται ο ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία και στο τέλος η μαντεψιά τους θα γίνει πραγματικότητα.

Εάν όμως ο ΣΥΡΙΖΑ χάσει την Αθήνα θα του κοπούν τα φτερά και είναι πολύ πιθανόν να χάσει μια για πάντα και την κυβερνητική προοπτική του, επειδή στο μεταξύ θα κάνουν την εμφάνισή τους νέα κόμματα αξιώσεων όπως το "Αγαπώ την Ελλάδα" της Γιάννας Αγγελοπούλου.
Το σύστημα λοιπόν έχει αποφασίσει να ρίξει κοντά στο 1 δις για να κόψει τον δρόμο του Σακελλαρίδη προς τον δήμο της Αθήνας.
Το παιγνίδι γίνεται όλο και πιο άγριο, πιο συναρπαστικό. Μείνετε συντονισμένοι στο «Κουρδιστό Πορτοκάλι»...

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση