GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Εργοτέλης νίκησε 2-0 τη Βέροια

Με τον Δημήτρη Διαμαντάκο για δεύτερο συνεχόμενο ματς να βγάζει… τα κάστανα από τη φωτιά και τον Μπαντιμπανγκά να «σφραγίζει» το τρί...


Με τον Δημήτρη Διαμαντάκο για δεύτερο συνεχόμενο ματς να βγάζει… τα κάστανα από τη φωτιά και τον Μπαντιμπανγκά να «σφραγίζει» το τρίποντο , ο Εργοτέλης επικράτησε 2-0 στο «Παγκρήτιο» απέναντι στη Βέροια, στο πλαίσιο της 23ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Το τέρμα του υψηλόσωμου επιθετικού στο 56ο λεπτό και του βραχύσωμου επιθετικού ήταν αρκετά για να «κάμψουν» την αντίσταση των παικτών της ομάδας της Ημαθίας, που για ακόμη μια φορά θα μπορούσαν να είχαν πάρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.
Έτσι, η ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη μετά το «διπλό» στη Νέα Σμύρνης απέναντι στον Πανιώνιο (1-0) διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα και πλέον με τους 27 βαθμούς που έχει συγκεντρώσει μπορεί να αισθάνεται πολύ πιο άνετη βαθμολογικά. Στον αντίποδα, η Βέροια έμεινε για τέταρτο σερί παιχνίδι χωρίς «τρίποντο» και παρέμεινε στους 19 βαθμούς και την προτελευταία θέση.
Πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση