GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ατρόμητος-Ξάνθη 2-0

Σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 την Ξάνθη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και πέρασε στη δεύτερη...


Σκοράροντας από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο, ο Ατρόμητος νίκησε 2-0 την Ξάνθη στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής και πέρασε στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, με ένα βαθμό κι... έναν αγώνα περισσότερο από τον ΠΑΟΚ.

Η ομάδα του Περιστερίου έκανε σαφείς εξαρχής τις προθέσεις της, καθώς μόλις στο 2ο λεπτό ο Ναπολεόνι υποχρέωσε σε δύσκολη απόκρουση τον Κυριακίδη, για να απαντήσει στο 8΄ ο Κάλβο με ένα μακρινό σουτ, που μπλόκαρε ο Τσενάμο.

Στο 29΄ ο Καραμάνος έχασε το κοντρόλ και μαζί την ευκαιρία απέναντι στον Καραμάνο, στο 34΄ ο Κυριακίδης έκανε μεγάλη απόκρουση στο πλασέ του Ναπολεόνι, αλλά στο 34΄ η ανωτερότητα του Ατρόμητου καρποφόρησε: σε εκτέλεση κόρνερ ο τερματοφύλακας της Ξάνθης απέκρουσε την πρώτη κεφαλιά του Φυτανίδη, αλλά ο Λαζαρίδης από κοντά δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 1-0.

Στο 43΄ μάλιστα η ομάδα των δυτικών προαστίων έφτασε κοντά σε δεύτερο τέρμα, αλλά η κεφαλιά του Καραμάνου μετά τη σέντρα του Ούμπιντες πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Η ανωτερότητα των γηπεδούχων συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο, μεταφράστηκε δε σε χαμένες ευκαιρίες με τους Παπαδόπουλο στο 48΄ (το σουτ κόντραρε και πέρασε κόρνερ), Γιαννούλη στο 51΄ (ο Κυριακίδης απέκρουσε σωτήρια) και Ούμπιδες στο 57΄(σουτ ελάχιστα άουτ).

Προϊόντος του χρόνου ι επειδή το «ρευστό» 1-0 δεν ενέπνεε σιγουριά, οι παίκτες του Γιώργου Παράσχου έκοψαν το ρυθμό τους για να κοντρολάρουν το παιχνίδι και να μην επιτρέψουν στους Θράκες να φανούν απειλητικοί.

Τελικά ο Ατρόμητος «κλείδωσε» τη νίκη του στις καθυστερήσεις, όταν μετά από σέντρα που έγινε από αριστερά και κόντρες στην περιοχή, η μπάλα στρώθηκε στον Νάστο που πλάσαρε από κοντά τον Κυριακίδη για το 2-0.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση