GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πλατανιάς-Άρης 2-1

Ο Πλατανιάς ήταν ο νικητής στο ντέρμπι παραμονής με τον Άρη, καθώς στο πλαίσιο της 26ης ημέρας και μετά από τον επεισοδιακό αγώνα τη...


Ο Πλατανιάς ήταν ο νικητής στο ντέρμπι παραμονής με τον Άρη, καθώς στο πλαίσιο της 26ης ημέρας και μετά από τον επεισοδιακό αγώνα της χρονιάς (ένταση, νεύρα, γκολ που αμφισβητείται αν...
σημειώθηκε, αποβολές) νίκησε τον Άρη στα Χανιά με 2-1, έφτασε στους 25 βαθμούς τον Απόλλωνα και άφησε ουραγό την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

Με το άγχος να πλεονάζει στις πλάτες των ποδοσφαιριστών, το θέαμα δεν θα μπορούσε να είναι καλό στα Περιβόλια. Οι δύο αντίπαλοι εστίασαν στην αμυντική λειτουργία τους, στη λογική του πρωτίστως να μη δεχθούμε γκολ, κι αυτό είχε άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητα του αγώνα.

Η κατοχή της μπάλας έφτασε κάποια στιγμή το 66%-34% για τον Πλατανιά, που όμως δεν μπορούσε να πλησιάσει στην περιοχή των «κίτρινων». Είναι χαρακτηριστικό ότι η πρώτη τελική προσπάθεια στο παιχνίδι σημειώθηκε μόλις στο 36, με τον Βλαχοδήμο να σουτάρει άστοχα από κεφαλιά-πάσα του Τόρες.

Τελικά, σε μια αποθέωση του ποδοσφαιρικού ρεαλισμού οι γηπεδούχοι σκόραραν στη μόλις δεύτερη ευκαιρία τους: στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Μπέλιτς σέντραρεκαι ο Τόρες πρόλαβε τον Μπουγαΐδη για το 1-0.

Εκ διαμέτρου αντίθετη η εικόνα στην επανάληψη, αφού ο Άρης έπρεπε πια εκ των πραγμάτων να εγκαταλείψει το… ταμπούρι, αφού η ήττα θα τον έφερνε στο χείλος της αβύσσου. Αφού στο 55΄ το σουτ του Τάτου βρήκε στην πλάτη του… Αγκάνθο κι έφυγε άουτ, στο 68΄ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τον Μανιά, ύστερα από έξοχη ασίστ του Τάτου.

Ο Άρης δεν χάρηκε πάντως για πολύ την ισοφάριση. Στο 77΄ η προσπάθεια του Βλαχοδήμου κατέληξε στο δοκάρι και στη συνέχεια της φάσης ο Φαΐσκα με κεφαλιά την έστειλε στην εστία, ο Διούδης απέκρουσε αλλά ο βοηθός έδειξε ότι η επέμβαση του διεθνή τερματοφύλακα έγινε ενώ η μπάλα είχε περάσει τη γραμμή.

Η απόφαση πυροδότησε «έκρηξη» στον πάγκο του Άρη, τεχνική ηγεσία και αναπληρωματικοί κινήθηκαν προς τον βοηθό και ο διαιτητής Μάνταλος απέβαλε τον τεχνικό των «κίτρινων», Σούλη Παπαδόπουλο και διέταξε την προσωρινή διακοπή του αγώνα, για να ηρεμήσει η κατάσταση. Ταυτόχρονα, την κόκκινη αντίκρισαν οι Μπουγαΐδης και Μπακασέτας με αποτέλεσμα η ομάδα της Θεσσαλονίκης να μείνει με εννέα ποδοσφαιριστές κι εκεί να τελειώσουν όλα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση