GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

2ο διεθνές τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2014»

Η Οργανωτική Επιτροπή του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις πρώτες τέσσερις ελληνικές ομάδες που θα πάρου...


Η Οργανωτική Επιτροπή του «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ» βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει τις πρώτες τέσσερις ελληνικές ομάδες που θα πάρουν μέρος στο 2ο διεθνές τουρνουά «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ 2014», το οποίο θα...

πραγματοποιηθεί το διάστημα 11-16 Απριλίου στη Βέροια με την συμπαράσταση της ΟΧΕ και του Δήμου Βέροιας.

Ο Φίλιππος Βέροιας, ο ΠΑΟΚ, ο Φοίβος Συκεών και ο ΕΣΝ Βριλησσίων θα δώσουν το παρόν στην μεγάλη γιορτή των αναπτυξιακών ηλικιών στο ελληνικό χάντμπολ.

Η ομάδα των παμπαίδων του Φιλίππου Βέροιας κατέκτησε πέρσι το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα μίνι αγοριών, αλλά και την 2η θέση στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ», ενώ ο Φοίβος κατέλαβε την 4η θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα και την 5η στο «ΒΡΙΛΗΤΤΟΣ». Ο ΕΣΝ Βριλησσίων θα συμμετέχει και αυτός για δεύτερη φορά στο τουρνουά, ενώ την πρώτη του εμφάνιση θα κάνει ο ΠΑΟΚ.

Οι προπονητές των ομάδων δήλωσαν:

«Ελπίδα και ευκαιρία»

Τάσος Χατζηπαρασίδης (Φίλιππος Βέροιας): «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους ανθρώπους της Οργανωτικής Επιτροπής που μας συμπεριέλαβαν για δεύτερη χρονιά στο τουρνουά. Μας δίνουν ελπίδα και την ευκαιρία να διαγωνιστούμε με υψηλού επιπέδου αντιπάλους και να έρθουμε σε επαφή με ξένες ομάδες που σε εποχή οικονομικής κρίσης θα ήταν αδύνατο να βρεθούμε μαζί στο ίδιο γήπεδο. Επειδή είμαστε και η διοργανώτρια θα κάνουμε όλοι ότι περνάει από το χέρι μας για την επιτυχία του τουρνουά».

«Πέρα από τα ελληνικά δεδομένα»

Θανάσης Καρακεχαγιάς (Φοίβος Συκεών): «Μετά την περσινή εμπειρία καταλάβαμε ότι αυτό το τουρνουά είναι πέρα από τα ελληνικά δεδομένα. Προσδοκώ ότι και φέτος θα είναι μεγάλη ευκαιρία για τα παιδιά αυτής της ηλικίας να παίξουν κόντρα σε ξένες ομάδες. Πάσχουμε σε αυτό το κομμάτι. Σαν Φοίβος θέλουμε να πάρουμε την εμπειρία και να φύγουμε από τα στενά όρια της Ελλάδας».

«Πλούσια αγωνιστική εμπειρία»

Αλέξης Παπαβασίλης (ΠΑΟΚ): «Είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για τον 1ο ΒΡΙΛΗΤΤΟ. Θα είναι πλούσια αγωνιστική εμπειρία για τους μικρούς αθλητές και υπάρχει μεγάλο κίνητρο που θα είναι παρών μεγάλες ευρωπαϊκές ομάδες. Η ομάδα μου θεωρώ ότι βρίσκεται σε ένα καλό επίπεδο και μαζί με τον Φοίβο και την Πυλαία πρωταγωνιστούμε στην Ένωση μας».

«Αθλητισμός, εκπαίδευση, πολιτισμός»

Σωτήρης Τοντόροβιτς (ΕΣΝ Βριλησσίων): «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετέχουμε σε ένα υψηλού επιπέδου τουρνουά με ιδιαίτερο ανταγωνισμό. Επίσης σημαντικό ότι θα βρεθούμε σε μία φιλόξενη πόλη και μητρόπολη του χάντμπολ, όπως είναι η Βέροια. Πιστεύω ότι αυτό το τουρνουά είναι ότι καλύτερο στην Ελλάδα σε αυτές τις ηλικίες και δεν συνδυάζει μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και άλλα πολύ σημαντικά κομμάτια για την ανάπτυξη ενός παιδιού, όπως η εκπαίδευση και ο πολιτισμός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση