GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τρίπολη: 20% μειωμένα τα μισθώματα σε καταστήματα του Δήμου

Επιπλέον 20% μείωση των μισθωμάτων στα καταστήματα ιδιοκτησίας του δήμου Τρίπολης αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο της πόλης ...


Επιπλέον 20% μείωση των μισθωμάτων στα καταστήματα ιδιοκτησίας του δήμου Τρίπολης αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο της πόλης και παράλληλα, όρισε να μη γίνει καμιά αναπροσαρμογή μέχρι τη λήξη της κάθε μίσθωσης.
Είναι η δεύτερη μείωση στα καταστήματα αυτά στην Τρίπολη, καθώς το δημοτικό συμβούλιο και το 2011 είχε προβεί σε μείωση των ενοικίων στα καταστήματα του δήμου, σε ποσοστό που κυμαινόταν από 10% έως 30%.
Ο δήμος Τρίπολης προχώρησε στη νέα μείωση, έπειτα από εισήγηση του αντιδημάρχου Οικονομικών Σάββα Σαββάκη, ο οποίος σημείωσε πως «λόγω των επικρατουσών συνθηκών, υπάρχει μεγάλη κρίση στην αγορά της πόλης μας. Επειδή πολλά καταστήματα έβαλαν «λουκέτο», επειδή οι επαγγελματίες που έχουν μισθώσει δημοτικά καταστήματα, αδυνατούν να ανταποκριθούν στις υποχρεώσεις τους κι επειδή έχουν ήδη κατατεθεί αιτήσεις για μείωση των μισθωμάτων».
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση