GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τέσσερις συλλήψεις κλεφτών το τελευταίο 24ωρο στη Θεσσαλονίκη

Στην περιοχή της Πυλαίας, δύο αλλοδαπές, ηλικίας 22 και 24 ετών και μία 21χρονη ομογενής, εισήλθαν σε πολυκατάστημα και... αφαίρεσαν πρ...

Στην περιοχή της Πυλαίας, δύο αλλοδαπές, ηλικίας 22 και 24 ετών και μία 21χρονη ομογενής, εισήλθαν σε πολυκατάστημα και... αφαίρεσαν προϊόντα μακιγιάζ αξίας 155 ευρώ, πλην όμως έγιναν αντιληπτές, οπότε συνελήφθησαν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Πυλαίας.

Ακόμη, συνελήφθη στην περιοχή της Ανάληψης, από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙΑΣ 24χρονος ομογενής, ο οποίος λίγο νωρίτερα διέρρηξε διαμέρισμα της περιοχής και αφαίρεσε από το εσωτερικό ηλεκτρονικές συσκευές και κοσμήματα. Ο ανωτέρω, ωστόσο, έγινε αντιληπτός από τον ιδιοκτήτη, οπότε και συνελήφθη από τους προστρέξαντες αστυνομικούς.

Επίσης, συνελήφθη, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης από δικυκλιστές αστυνομικούς ομάδας ΔΙΑΣ 28χρονος ομογενής, ο οποίος λίγο νωρίτερα αφαίρεσε από κατάστημα πώλησης αξεσουάρ, τρία δαχτυλίδια.
thestival.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση