GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βούλγαροι είχαν ρημάξει 30 αυτοκίνητα στη Λακωνία

Μια ανήλικη Βουλγάρα ήταν η αποδέκτης των κλοπιμαίων που άρπαζε σπείρα ομοεθνών της από τα συνολικά 30 αυτοκίνητα τα οποία είχαν δια...


Μια ανήλικη Βουλγάρα ήταν η αποδέκτης των κλοπιμαίων που άρπαζε σπείρα ομοεθνών της από τα συνολικά 30 αυτοκίνητα τα οποία είχαν διαρρήξει από τις αρχές Ιανουαρίου στην ευρύτερη περιοχή της Μονεμβασιάς και του Ευρώτα Λακωνίας.
Οι τρεις αλλοδαποί ηλικίας 19, 21 και 37 χρόνων είχαν αρπάξει χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές, γεωργικά εργαλεία, μηχανήματα, εξαρτήματα και προσωπικά αντικείμενα και έγγραφα, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις «ρουφούσαν» από τα οχήματα που έβαζαν στο στόχαστρό τους ακόμη και τα καύσιμα. Ό,τι έκλεβαν, το παρέδιδαν στην 15χρονη, η οποία κατηγορείται για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Από τη δράση τους οι τρεις Βούλγαροι είχαν αποκομίσει λεία αξίας 4.300 ευρώ, αλλά μόνο ένα μικρό μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν στο σπίτι της ανήλικης όπου έκαναν έρευνα οι άνδρες του αστυνομικού τμήματος Νεάπολης Βοιών και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Γυθείου, ο οποίος τους άσκησε δίωξη για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης, διακεκριμένες κλοπές, φθορά ξένης ιδιοκτησίας και τους παρέπεμψε να απολογηθούν στον ανακριτή.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση