GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Στον ανακριτή η 40ρα πρώην cheerleader

Την Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν οι έξι συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και μία 40χρονη πρώην ...

Την Παρασκευή αναμένεται να οδηγηθούν στον ανακριτή για να απολογηθούν οι έξι συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και μία 40χρονη πρώην «τσιρλίντερ» του σε ομάδα μπάσκετ, οι οποίοι συνελήφθησαν κατηγορούμενοι για κατοχή 8, 5 κιλών ναρκωτικού MDMA, αξίας 1.000.000 ευρώ.
Στον ανακριτή η 40ρα πρώην cheerleader
Το ναρκωτικό MDNA είναι συνθετικό, πιο ισχυρό από την κοκαΐνη, με επίδραση περίπου όπως αυτή του «έκσταση» και θα το διακινούσαν σε κλαμπ της Αττικής.

Σύμφωνα με την Δίωξη Ναρκωτικών τις Ασφάλειας Αττικής, εκτός από την 40χρονη, μεταξύ των συλληφθέντων είναι και ένας ελληνικής καταγωγής 43χρονος Γερμανός και ένας 40χρονος παλιός γνώριμος των Αρχών οποίος το 2010 είχε συλληφθεί πάλι για διακίνηση ναρκωτικών.

Τις ποσότητες των ναρκωτικών εισήγαγε ο επιχειρηματίας και για τη διακίνησή τους τα μέλη του κυκλώματος χρησιμοποιούσαν ως «βαποράκια» έναν Αλβανό υπήκοο κι έναν Έλληνα συνεργό του.
Στην ανακοίνωση που εκδόθηκε από την αστυνομία για την υπόθεση αναφέρονται τα εξής:
Εξαρθρώθηκε, από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, εγκληματική οργάνωση που εισήγαγε και διακινούσε στη χώρα μας μεγάλες ποσότητες του ναρκωτικού MDMA.

Απογευματινές ώρες της 23-2-2014, μετά από συντονισμένη επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αττικής, συνελήφθησαν έξι (6) μέλη της σπείρας, εκ των οποίων, τέσσερις (4) ημεδαποί άνδρες και μία (1) ημεδαπή γυναίκα ηλικίας 40,43,33,32 και 40 ετών αντίστοιχα και ένας (1) αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας ηλικίας 34 ετών.

Ειδικότερα, μετά από διερεύνηση πληροφορίας για εγκληματική οργάνωση που εισάγει στην Ελλάδα ποσότητες MDMA, τις οποίες στην συνέχεια διακινεί σε όλη την Αττική και εντατικές έρευνες, αποκαλύφθηκε η δράση της σπείρας, εντοπίσθηκαν τα μέλη της και συνελήφθησαν. Εντοπίσθηκε επίσης και διαμέρισμα στη Ν. Σμύρνη που χρησιμοποιούσαν σαν χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών (καβάτζα).

Όπως εξακριβώθηκε, αρχηγικό μέλος της οργάνωσης, το οποίο μεθόδευε την εισαγωγή και προμήθεια των ναρκωτικών στην Ελλάδα και ακολούθως στα υπόλοιπα μέλη, ήταν ο 40χρονος ημεδαπός, με άμεσους συνεργάτες τον 34χρονο αλλοδαπό και την 40χρονη ημεδαπή και διακινητές τους υπόλοιπους συλληφθέντες.

ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ:

Ποσότητα M.D.M.A. βάρους -8.606,6- γραμμ.
Ποσότητα ΑΜΦΕΤΑΜΙΝΗΣ βάρους -730-γραμμ.
Ποσότητα ΑΚΑΤΕΡΓΑΣΤΗΣ ΚΑΝΝΑΒΗΣ βάρους -2.160- γραμμ.
Το χρηματικό ποσό των -30- ευρώ
Είκοσι πέντε (25) κινητά τηλέφωνα
Δύο (2) ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας
Ένα (1) πολυτελές Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

ethnos.gr

1 σχόλιο

  1. ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ «58», (ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ), Ο ΣΤ. ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ, ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ «ΑΝΑΧΩΜΑ» ΣΤΟΝ ΜΕΓΙΣΤΟ ΕΧΘΡΟ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ - ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ!

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ - Ο ΣΥΡΙΖΑ!!!!!!!

    Οι σύγχρονοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ, όπως οι διερμηνείς των Ναζί στην Κατοχή, τα γλοιώδη τέκνα της ΑΡΧΟΥΣΑΣ ΤΑΞΗΣ (οι «νταβατζήδες»), που μας... εξυμνούσαν στα χρόνια του χρηματιστηρίου, το LIFE STYLE, του συν-ιδεολόγου τους, Πέτρου Κωστόπουλου και Φώτη Γεωργελέ, που μας... απομυζούσαν στα «Χρόνια της Ευμάρειας» , ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ, ΤΗΣ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ, ( που καπηλευόταν την αριστερά για χρόνια…), των Σημιτανθρώπων του Εκσυγχρονισμού, του Χρηματιστηρίου, των «νταβατζήδων» κατά Κώστα Καραμανλή (που τελικά τους υπηρέτησε αταλάντευτα), των ΜΚΟ... θέλουν έναν απόλυτα υπάκουο μπάτλερ της διαπλοκής, κι αυτός δεν μπορεί να είναι άλλος, από τον... «ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΠΑΤΛΕΡ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ», ονόματι ΣΤΑΥΡΟΣ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗΣ!! Επειδή η ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΔΙΑΠΛΟΚΗ, απέτυχε στη διαπλεκόμενη απόπειρα των «58», ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΕΙ το... «Ποτάμι» του Ψυχαράνθρωπου και Μπομπολάνθρωπου- ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ!!!

    ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΛΕΜΕ, ΦΤΑΝΕΙ! BASTA!!! ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, ΚΟΡΑΚΙΑ!!!!!!!!

    ΕΛΕΟΣ, ΞΕΦΤΥΛΙΣΜΕΝΑ ΠΤΩΜΑΤΑ!!!!!!!

    ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙΤΕ , ΓΛΟΙΩΔΗ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση