GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κρήτη: Το Συμβούλιο Εφετών θα αποφασίσει για την 44χρονη Τουρκάλα τρομοκράτισσα

Το Συμβούλιο Εφετών Ανατολικής Κρήτης αναμένεται να αποφανθεί για την τύχη της 44χρονης, κουρδικής καταγωγής, που συνελήφθη το Σάββα...


Το Συμβούλιο Εφετών Ανατολικής Κρήτης αναμένεται να αποφανθεί για την τύχη της 44χρονης, κουρδικής καταγωγής, που συνελήφθη το Σάββατο στο Ηράκλειο, σε βάρος της οποίας εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης κακουργιοδικείου της Τουρκίας για συμμετοχή και δραστηριότητα σε τρομοκρατική οργάνωση στη χώρα της.
Στο Αστυνομικό Μέγαρο όπου κρατείται μετέβη τη Δευτέρα η αντεισαγγελέας Εφετών Ανατολικής Κρήτης προκειμένου να εξετάσει την υπόθεση, η οποία παραπέμφθηκε στο Συμβούλιο Εφετών, που αναμένεται να αποφασίσει περίπου εντός 40 ημερών, ενώ η 44χρονη κρίθηκε προφυλακιστέα.
Την ίδια ώρα, την αλληλεγγύη τους στην 44χρονη κουρδικής καταγωγής εξέφρασε ομάδα πολιτών έξω από τα δικαστήρια Ηρακλείου, ζητώντας την άμεση απελευθέρωση της, ενώ οι συγγενείς της τονίζουν ότι διώκεται για τα πολιτικά της φρονήματα.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση