GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Επιμήκυνση αποπληρωμής των δανείων στα 50 έτη σχεδιάζει η Ε.Ε. για την Ελλάδα

Την επιμήκυνση αποπληρωμής των δανείων στα 50 έτη και παράλληλα μείωση επιτοκίου κατά 50 μ.β. συζητά η ΕΕ για την Ελλάδα σύμφωνα με ...


Την επιμήκυνση αποπληρωμής των δανείων στα 50 έτη και παράλληλα μείωση επιτοκίου κατά 50 μ.β. συζητά η ΕΕ για την Ελλάδα σύμφωνα με ευρωπαίους αξιωματούχους όπως αναφέρει το Bloomberg.
Το πλάνο το οποίο φέρεται να βρίσκεται στα σκαριά θα είναι έτοιμο τον Μάιο ή τον Ιούνιο και μάλλον θα περιλαμβάνει και ένα νέο δάνειο μεταξύ 13-15 δισ. ευρώ σύμφωνα με άλλο αξιωματούχο.
Να σημειωθεί ότι χθες ο Γ. Ντάισελμπλουμ σε χθεσινές δηλώσεις του στο RTLZ είχε τονίσει χαρακτηριστικά ότι «αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ελαφρύνουμε το ελληνικό χρέος προσφέροντας χαμηλότερα επιτόκια και την επιμήκυνση της αποπληρωμής των ελληνικών ομολόγων. Αυτά τα μέτρα είναι πιθανά με την προϋπόθεση ότι η Ελλάδα θα τηρήσει τις δεσμεύσεις της.
Πηγή: www.newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση