GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιτωλοακαρνανία: «Μπλόκο» σε 53 κιλά κάνναβης από την αστυνομία

Άλλη μια απόπειρα μεταφοράς μεγάλου φορτίου χασίς στην ενδοχώρα απέτρεψαν οι άνδρες της Αστυνομίας, που εντόπισαν ένα ύποπτο αυτοκίν...


Άλλη μια απόπειρα μεταφοράς μεγάλου φορτίου χασίς στην ενδοχώρα απέτρεψαν οι άνδρες της Αστυνομίας, που εντόπισαν ένα ύποπτο αυτοκίνητο στη Συκούλα της Αμφιλοχίας. Ο οδηγός δεν σταμάτησε σε μπλόκο για έλεγχο και διέφυγε με κατεύθυνση προς το Αγρίνιο.
Μετά από πολύωρες έρευνες, το αυτοκίνητο βρέθηκε εγκαταλελειμμένο σε έναν αγροτικό δρόμο στην περιοχή Κατάφουρκο Αιτωλοακαρνανίας και στο εσωτερικό του βρέθηκαν 49 δέματα που περιείχαν συνολικά 53 κιλά και 585 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, τα οποία κατασχέθηκαν. Οι αστυνομικοί αναζητούν τον μεταφορέα, αλλά και τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου για το οποίο δεν έχει δηλωθεί κλοπή.
Το βράδυ της Τρίτης, στο 38ο χιλιόμετρο της Εθνικής οδού Κόνιτσας – Ιωαννίνων ακινητοποιήθηκε από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Κόνιτσας Ιωαννίνων ένα νοικιασμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο, το οποίο μετέφερε 167 δέματα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 386 κιλών και 350 γραμμαρίων. Ο 43χρονος Αλβανός οδηγός συνελήφθη και παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων, ενώ η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη για να εξακριβωθεί ο τελικός προορισμός του φορτίου.
Στο Λιτόχωρο Πιερίας, συνελήφθη από αστυνομικούς της Ο.Π.Κ.Ε. ένας 59χρονος μετά από έλεγχο που του έγινε και πάνω του βρέθηκε ένα τσιγαριλίκι. Στο σπίτι του, κατασχέθηκαν 97,7 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κατερίνης για κατοχή ναρκωτικών.
Στον Λιμνότοπο Κιλκίς, συνελήφθη ένας 59χρονος όταν υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς της Ασφαλείας Παιονίας και στην κατοχή του βρέθηκαν 63 χάπια που εμπίπτουν στη νομοθεσία περί εξαρτησιογόνων ουσιών και ένα αρχαίο μεταλλικό νόμισμα του οποίου η προέλευση ερευνάται.
Πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση