GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεσσηνία: Εξιχνιάστηκαν 5 περιπτώσεις διαρρήξεων και μία ζωοκλοπής!

Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, σε αποθ...


Εξιχνιάστηκαν, ύστερα από εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, πέντε περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών, σε αποθήκες και όχημα, καθώς και μία...

περίπτωση ζωοκλοπής, οι οποίες είχαν γίνει στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και την Οιχαλία Μεσσηνίας.

Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας που διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, που αφορούσε εξάρθρωση εγκληματικής ομάδας που διέπραττε ζωοκλοπές και κλοπές στην ευρύτερη περιοχή της Καλαμάτας και της Τριφυλίας Μεσσηνίας, προέκυψε ότι τα μέλη της ενέχονται στην διάπραξη και των ανωτέρω περιπτώσεων. ( Σχετικό το από 12.2.2014 Δελτίο Τύπου της Υπηρεσίας μας ).

Ειδικότερα, από την πρόοδο της έρευνας, προέκυψε ότι τα μέλη της εγκληματικής ομάδας, είχαν διαπράξει επιπλέον και τις ακόλουθες περιπτώσεις διαρρήξεων-κλοπών και ζωοκλοπής:
Το χρονικό διάστημα από την 18.1.2013 έως την 22.1.2013, στον Άρι Μεσσηνίας, διέρρηξαν αποθήκη ημεδαπού και αφαίρεσαν μηχανήματα και εργαλεία.
Το χρονικό διάστημα από την 18.1.2013 έως την 22.1.2013, στον Άρι Μεσσηνίας, διέρρηξαν αποθήκη ημεδαπού και αφαίρεσαν μηχανήματα και εργαλεία.
Τους τελευταίους μήνες, στη Θουρία Μεσσηνίας, διέρρηξαν όχημα ημεδαπού και αφαίρεσαν μηχανήματα και ηλεκτρικά εργαλεία.
Τον Δεκέμβριο του 2013, στα Τσουκαλέικα Μεσσηνίας, διέρρηξαν αποθήκη ημεδαπού και αφαίρεσαν μηχανήματα και εργαλεία.
Κατά το χρονικό διάστημα από την 20.10.2013 έως την 21.10.2013, καθώς και κατά το χρονικό διάστημα από την 29.10.2013 έως την 30.10.20113, στη Μικρομάνη Μεσσηνίας, εισήλθαν σε αγρόκτημα ημεδαπού και αφαίρεσαν συνολικά μηχανήματα και οικόσιτα πτηνά.
Από την παραπάνω εγκληματική τους δράση, είχαν αποκομίσει παράνομο περιουσιακό όφελος, που η αξία του ξεπερνά τις -4.500- ευρώ.
Η δικογραφία που σχηματίστηκε θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καλαμάτας.

Οι αστυνομικές έρευνες και το προανακριτικό έργο συνεχίζονται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας, για την εξακρίβωση της τυχόν συμμετοχής τους σε διάπραξη παρόμοιων αδικημάτων.

Παρακαλούνται οι πολίτες που επιθυμούν να καταγγείλουν ανάλογα περιστατικά κλοπών, να επικοινωνούν με τους τηλεφωνικούς αριθμούς 27210-44644 και 27210-44641 της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Καλαμάτας, για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

filiatranet.blogspot.gr

1 σχόλιο

  1. Όσα και να τάζει η κυβέρνηση Σαμαρά - Βενιζέλου από το ψευτοπλεόνασμα, πριν τις εκλογές, για να πάρει ψηφουλάκια από τους εύπιστους, ένα τεράστιο ποσοστό ψηφοφόρων τους δεν πρόκειται να ψηφίσει υποψηφίους ( επίσημους ή ψευτοανεξάρτητους ) από το χώρο της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
    Πάνω από τους μισούς ψηφοφόρους της ΝΔ μετακινούνται ( σε δημοτικές, περιφερειακές και ευρωεκλογές ) σε άλλα κόμματα, ΑΝΕΛ, Χ.Α και λιγότερο Σύριζα. Ενώ η πλειοψηφία των εναπομεινάντων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ κινείται κυρίως προς υποψηφίους Σύριζα και λιγότερο προς ΑΝΕΛ ( κεντρώοι, ψηφοφόροι του πατριωτικού χώρου ). Η ΝΔ κινείται προς το 10% και το ΠΑΣΟΚ με τη ΔΗΜΑΡ γύρω στο 3% !

    Έτσι πολλοί πιστεύουν ότι οι υποψήφιοι της ΝΔ σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη και σε όλη την Ελλάδα, καθώς και οι Καμίνης- Μπουτάρης που στήριζαν τα φορομπηχτικά μέτρα, και οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ δεν θα είναι στο β' γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών. Η οργή του κόσμου είναι τέτοια, που ακούς ελάχιστους να δηλώνουν φανερά ότι θα ψηφίσουν ΝΔ και ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Η αποχή, το λευκό, το άκυρο και η ψήφος σε μικρά υβριδικά κόμματα δεν φοβίζει τη συγκυβέρνηση. Μόνο η ψήφος σε Σύριζα, ΑΝΕΛ, Χ.Α και ΚΚΕ τους φοβίζει και τρέμουν. Τόσο καιρό λεηλατούν τους Έλληνες πολίτες. Τώρα τους έχει λούσει κρύος ιδρώτας και ελπίζουν να μη ψηφίσουμε ! ΟΧΙ ! Θα τους τιμωρήσουμε !

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση