GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πέντε φορές ισόβια για την 5πλή δολοφονία στην Αγ. Νάπα

Σε πεντάκις ισόβια καταδικάστηκαν, με απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου της Λευκωσίας, οι δύο κατηγορούμενοι για την 5πλή δολοφονία ...

Σε πεντάκις ισόβια καταδικάστηκαν, με απόφαση του Μόνιμου Κακουργιοδικείου της Λευκωσίας, οι δύο κατηγορούμενοι για την 5πλή δολοφονία στην Αγία Νάπα στις... 23 Ιουνίου 2012.

Οι δύο Έλληνες κατηγορούμενοι Δημήτρης Μαμαλικόπουλος, 29 ετών και Αναστάσιος Τσελιχίδης, 41 ετών, δέχθηκαν ανέκφραστοι την απόφαση του δικαστηρίου. Πρόκειται για την μεγαλύτερη ποινή που έχει επιβάλει μέχρι σήμερα κυπριακό δικαστήριο, ενώ στην απόφαση του Κακουργιοδικείου γίνεται λόγος για «πρωτοφανή υπόθεση στα κυπριακά δεδομένα».

Ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής Αντρέας Αριστείδης, χαρακτήρισε την υπόθεση ως «τη σοβαρότερη προμελετημένου φόνου, εν καιρώ ειρήνης, που έγινε στην Κυπριακή Δημοκρατία».

Εναντίον των κατηγορουμένων, οι οποίοι δεν παραδέχθηκαν την ενοχή τους, είχαν απαγγελθεί πέντε κατηγορίες, μία για κάθε θύμα.
attikipress.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση