GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Περιφέρεια Αττικής στηρίζει με 5 εκ ευρώ την Κεφαλονιά

Μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, αποφάσισε ομόφωνα την ενίσχυση και στή...


Μετά από πρόταση του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, το Περιφερειακό Συμβούλιο Αττικής, αποφάσισε ομόφωνα την ενίσχυση και στήριξη των σεισμόπληκτων της ...Κεφαλονιάς με το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ από το αποθεματικό της Περιφέρειας Αττικής.

Η Περιφέρεια Αττικής θέτει στη διάθεση της Κυβέρνησης το παραπάνω ποσό προκειμένου να το αξιοποιήσει για την κάλυψη των συγκεκριμένων άμεσων αναγκών των κατοίκων του νησιού.

Ο Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός τόνισε:

«Η πολύπαθη Αθήνα που έχει πληγεί κατά το παρελθόν από τον εγκέλαδο και γνωρίζει τί σημαίνει να δοκιμάζεται κανείς τέτοιες ώρες, στέκεται δίπλα στο πλευρό των συμπολιτών μας που επλήγησαν στο νησί της Κεφαλονιάς. Με πνεύμα αλληλεγγύης, θέτουμε στη διάθεση της Κυβέρνησης το ποσό των 5 εκατομμυρίων ευρώ από το αποθεματικό της Περιφέρειας Αττικής και ζητάμε να επιλέξει τον πρόσφορο νομικό τρόπο και τη διαδικασία, ώστε τα χρήματα αυτά να αξιοποιηθούν όσο το δυνατόν καλύτερα και να βοηθήσουν πραγματικά τους συνανθρώπους μας που πλήττονται στην Κεφαλονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση